2777
2789
عنوان

شوهرم هنوزم با ذوق و حسرت دخترارو نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 32 پست
قبل پسر دومم فقط با ذوق میگفت دختره پسر شد خورد تو ذوقش به روی خودش نیاورد مردا حس میکنن دختر غرورشو ...

نه اتفاقا اکثر مردها پسر داشتن براشون مهمه ، کمتر مردی دلش میخواد حتما دختر داشته باشه 

فامیلامون دختر نداره 4تا پسر خودش میگه من هیچوقت زندگی نمردم چون دختر نداشتم بدبختم 

میگن قبلا انقدر میشنسته برای این قضیه گریه میکرده برای مراسمای پسرش انقدر گریه میکرده که اگر دختر داشتم حالا داشت اینجا میرقصید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چیزاخدا داده دیگ با ذوق نگاه میکنه خب نگا کنه مگه هرچی دلش خواس باید گیرش بیارمنم یکی اوردم پسره ...

اه بچه داری اح کولیککککک اح زایمان بارداری تن ادم میلرزع

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

دیگه خواست خداستفقط تعیین جنسیت بچه با کروموزوم مرده در جریان باش

اره داداششم دوتا پسر داره

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

خوشگلم هردو پسر و دختر نعمت خدا هستن .

شما هم زیاد خودت رو ناراحت نکن ، تعیین جنسیت با مرد هست ، یعنی فام تن X مرد تعیین میکنه بچه دختر باشه یا پسر ، پس یعنی اشتباه از تو نبوده .

من خودم هم خواهر دارم هم برادر ، اگه خدا فرزند صالح بده ، دختر و پسرش فرق نداره هردو شبیه هم هستن .

اه بچه داری اح کولیککککک اح زایمان بارداری تن ادم میلرزع

خر نشیااا

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

نه اتفاقا اکثر مردها پسر داشتن براشون مهمه ، کمتر مردی دلش میخواد حتما دختر داشته باشه

این مال گذشته بود نسل جدید بیشتر دختر دوست شدن اقایون

بعد مادر من میخواد زنده زنده منو دفن کنه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

قبل پسر دومم فقط با ذوق میگفت دختره پسر شد خورد تو ذوقش به روی خودش نیاورد مردا حس میکنن دختر غرورشو ...

نه عزیز کلا دختر ذاتش فرق داره 

منم همسرم میگف برام فرق نداره دو تا پسر اولم بودن خیلی با محبت همه چی عالی 

تا ناخواسته دخترمو باردار شدم تازه یه رویی از همسرم دیدم که تو اون ده سال گذشته ندیده بودم 😂میگم چرا میگه اخه ببین چقد دلبری میکنه چه خودشو لوس میکنه چه محبت میکنه 

و واقعا همینطوره 

پسرا بابا بره بیاد نیاد عین خیالشون نیست اما دختر نه تا باباش میخاد بره ده بار تا دم در تا ماشین میره بوس میکنه میاد 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

خوشگلم هردو پسر و دختر نعمت خدا هستن .شما هم زیاد خودت رو ناراحت نکن ، تعیین جنسیت با مرد هست ، یعنی ...

اصلا اشتباهی در کار نیست دیگه شانسه 😁لی از قدیم زنان خودشون مقصر میدونن

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

این مال گذشته بود نسل جدید بیشتر دختر دوست شدن اقایون

زن های همین نسل جدید دارن توی نی نی سایت دنبال راه پسر دار شدن میگردن و از طعنه اطرافیان بابت دختر دار شدنشون ناراحتن و....

الان هم  دو راه داری یا آی وی اف کن و سومی رو بیار یا اصلا محل نگذار به اینکه شوهرت دلش دختر میخواسته