2777
2789

باید روغن دنبه و روغن زرد استفاده کنیم بخاطر چربی خونش و کبدش اونوقت یبار بهش گفتم سوا صبحونه بخور 

بعد الان میگم صبحونه اینهمه میگی املت و فلان خوردم با چه روغنی میخوردی؟؟میگه روغن مایع!!!!گفته بودم هرروز تو خودت صبحانه سوا بگیر 

میگه جدا نکرده بودم دیگه انگار نه انگار الان یه ماهه قرص میخوره و منم تو خونه دارم خودمو میکشم غذا به سبک دکترش میپزم این میره باهمکاراش صبونه میخوره خیلی عصبیممممممم

گفته باشه جدا میکنم منم گفتم هرروز باید از صبحانه ات عکس بفرستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرداهمینن

خیلی ناراحتم میگم سلامتی تو مهم تره یا اینکه صبحونه با دوستات 

از اش متنفرم هفته ای سه بار اش درست میکنم بخاطر اینکه اون ناراحت نشه و انگیزه داشته باشه برا اون مدل تغذیه خودمم باهاش میخورم غذا سوا درست نمیکنم انگار همه زحمتام به باد رفت میدونه چقدر ناراحت میشم وقتی مریضه..

مطمئنید روغن با منشا حیوانی و در نتیجه کلیترول دار باید مصرف کنن؟؟ خیلی خیلی عجیبه.

دکترش اینجور گفته البته قبلش هم یه اشنامون که خیلی چاق بود و کبدش گرید ۳بود باهمون سبک و دکتر کبدش اکی شدو وزنش ۴۰کیلو تو ۲سال کم شد ۱۵۰ بود البته همسر من چاق نیس

روغن دنبه و حیوانی کلا چربیش مضرتر هست مخصوصا اگه فعالیت بدنی کم باشه.اگه خیلی حساس هستید باید روغن ...

نه روغن گیاهی رو ممنوع کرده و جدیدا چندین مقاله اومده بیرون که اونا مضر ترن!منم خیلی تعجب کردم خیلی مصرف میکردم روغن زیتون قبلا ،ولی اون روغن و کره های گیاهی رو ممنوع کرده دکترش

روغن دنبه و حیوانی کلا چربیش مضرتر هست مخصوصا اگه فعالیت بدنی کم باشه.اگه خیلی حساس هستید باید روغن ...

البته دنبه هم خیلی کم استفاده میکنم مثلا برا خورشت یه قاشق چای خوری فقط روغن میزنم اش همینطور من غذا کم روغن درست میکنم