۲۶ احساس میکنم سنم زیاده برای بچه دار شدنهر سالی که میگذره بی حوصله تر میشم یعنی سه سال پیش اورده بو ...
سنت زیاد نیست خوبه اتفاقا.. پسرتم که بزرگه و مستقل حتما... دوتا بچه هم زیاد نیست. پسر منم سال دیکه میره پیش دبستانی الانم باردارم گفتم فاصله سنی بیشتر نباشه هم با منم پدرش هم با بچه اول کلا 5 سال تفاوت... دیگه دوتا داشتن خوبه انشالله از پسش بر میای.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دوست عزیز ان شاالله شماهم بزودی دامنت سبز بشهرو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون
من دوتا بچه دارم منتها سومی رو میخوام اقدام کنم که هم سی و پنج سالمه هم وزنم بالاست هم تنبلی دارم. البته یه مدت اقدام کردم اما نشد چون تنبلی تخمدان هم دارم البته با دارو اکی میشه که به چسبندگی لوله ها شک دارم اما از عکس رنگی میترسم
عزیزم ممنون تاپیک شما را خوندم هزینه هاش زیاد نیست؟
خواهش میکنم
بعضیا میرن برا چند بیماری دارو میگیرن شاید کمی زیاد بشه ولی شما یکی یکی بر اساس اولویتتون درمان کنین البته بستگی به نوع بیماری هم داره بعضی بیماریها دارو کم بعضی کمی بیشتر