2777
2789
عنوان

حاجت دارا پاشید بیاید

119 بازدید | 13 پست

وفات حضرت ام البنین رو تسلیت میگم.

معروفن خانوم به اینکه فوری جواب میدن توی توسلات...

این موردم چندتا دستورالعمل مجرب هست‌.

اگه انجام دادید منم یادتون نره دعا کنید.

به خانوم بگید به پسرش عباس بگه حاجتتونو بده محاله عباس باب الحوائج خدای ادب حرف مادرشو زمینه بندازه.

فقط قبلش سلامتی امام زمان و فرجشون و سلامتی و حفظ رهبر و کشورمونم دعا کنید.همچنین رفع موانع ازدواج جوونا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی بگیم دو رکعت نماز حاجت هدیه به حضرت ام البنین

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

برای دخترم دعا کنید دو ماهه مدام مریض میشه چهار شب پیش تب کرد شدید بردیم دکتر خوب شد آنتی بیوتیک اینام داد خورد بهتر بود دوباره دیشب تب کرده امروزم تب داره😭 دیروزم یه توپ پلاستیکی کوچیک کرد تو دماغش بردیم بیمارستان بچم و دماغش و پاره کرد دکتر متخصص گوش و حلق و بینی ولی نتونست دربیارش کردش داخل 😭 نمیدونم توپ چیشد دو روزه زندگی ندارم دارم میمیرم😭😭😭 هر دعایی میدونید بکنید خودم دیگه انقد نذر و دعا کردم که نمیدونم 

خیلی التماس دعا

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
همین که فرستادی دیگه نفهمیدم چی به چیه و چه کار باید کرد

چند مورد گفته شده توی عکس هر کدوم دوست داشتی. انجام بده

اگرم هیچکدومچ دوست نداشتی...

بهتره که یه هدیه معنوی بفرستی و از خانوم حاجتت زو بخوای.

صلواتی نمازی دعایی صدقه ای هرچی...

اگه انجام میدی بگو یا ام البنین

من حتما انجام میدم‌یا ام البنین🥲

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

سلام خواهر گلم تروخدا دعا کن شاغل بشم شغل خوبی برام پیدا بشه خیلی به شغل احتیاج دارم

عزیزم...در توسل بازه روی همه...

ایشالا با توسل و با همت خودت و توقعات بجا کار پیدا کنی...

عزیزم...در توسل بازه روی همه...ایشالا با توسل و با همت خودت و توقعات بجا کار پیدا کنی...

التماس دعا،دعا کنید وام من جوربشه خیلی زود 

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔