متاهلی اگر همسر خوب باشه خیلی خوبه به تاپیک مشکلات اینجا توجه نکنید.
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هیچ چیز بد نیست جز قضاوت بقیه و سرمون ت کار بقیه بودن
چکار داری عزیزم زندگی تو بکن دوست داری مجرد باش دوست داری متاهل شو با نظر و زندگی بقیه چکار داری ن اونیکه متاهله خوشبخته صددرصده ن اونیکه مجرده ...هر کس دید و هدف و شرایطش فرق میکنه
گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟! با افتخــار شمالــی ام ❤️
عزیزدلم تو هر دوتا شرایط سختی و خوشی هس هم مجردی هم متاهلی نمیشه گفت خوب یا بد مطلق
فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
شما دوسداری ازدواج کن کسی به مجردا نمیگه مجرد باقی بمونن کسیم که قصدش ازدواجه با مخالفت بقیه نظرش عوض نمیشه ولی مشکلات متاهلی وخیلی مسائل الکی نیس درکش برای مجردا سخته
شما دوسداری ازدواج کن کسی به مجردا نمیگه مجرد باقی بمونن کسیم که قصدش ازدواجه با مخالفت بقیه نظرش عو ...
من ک خیلی دوست دارم ولی خب کسی پیدا نمیشه منو بگیره تاپیک های اینجالچرهک میبینم شبیه این آدم های بیماری قطبی یک روز میگن بده یک روز دیگ از متاهلی دفاع میکنن ادمو میسوزونه