2777
2789
عنوان

یادم افتاد شوهر سابقم ک خیانت میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 32 پست

اره منم یه دوست دارم که شوهرش بارها بهش خیانت کرده حتی جنسی اما برای زن و بچش هم کم نمیذاره از هر لحاظ اما شوهر خواهرم هم خیانت میکرد هم خرجی نمیداد هم فحش دادن و کتک زدنش براه بود هم به قول شما چص میکرد،کلکسیون بود سرطان

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم یه دوست دارم که شوهرش بارها بهش خیانت کرده حتی جنسی اما برای زن و بچش هم کم نمیذاره از هر لح ...

من شوهرسابقن  پولداربودولی اونقدری که خرج زنامی کردخرج خانوادش نمی کردفقط ماشین خارجی وتیپ خودش میرسیدمردهرزه ازمعتادم بدتره خیلی زن پیرمیکنه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

من شوهرسابقن پولداربودولی اونقدری که خرج زنامی کردخرج خانوادش نمی کردفقط ماشین خارجی وتیپ خودش میرس ...

خداروشکر که ازش جدا و رها شدی

دوستم هنوز سر زندگیشه اما خواهر منم جدا شد

انسان مظلوم همیشه پیروزه.ظالم به ظلم خویش گرفتار خواهد شد

منم قبلن همی ن حرف میزدم الان نه خداجواب شوهرسابقم روندادباخیانتاش زندگی من ودوتابچه رونابودکردالانم داره دانه میده 

خداروشکر که ازش جدا و رها شدیدوستم هنوز سر زندگیشه اما خواهر منم جدا شد

من جدانمیشدم به خاطربچه هتم ولی دراخریه هرزه اومدتوزندگیم انقدرتوگوش شوهرم می خونددعاخورش کرده بودکلابه اون میرسیدوااای نگم چقدرمردهرزه انگله یه کاری کردهرزه منوطلاق بده الان شنیدم اونم ول کرده باکس دیگه س دردش چی بوداون زن می خواست شوهرم منوطلاق بده اخرشم نموندن باهم خدالعنتشون کنه 

من جدانمیشدم به خاطربچه هتم ولی دراخریه هرزه اومدتوزندگیم انقدرتوگوش شوهرم می خونددعاخورش کرده بودکل ...

عدو شد سبب خیر

حیف عمرت که بخوای پای هرزه انگلی مث اون حروم کنی

عدو شد سبب خیرحیف عمرت که بخوای پای هرزه انگلی مث اون حروم کنی

بخاطربچه هام پشیمونم که جداشدم چون اواره شدم خانواده شوهرم ازسرلج بازی نمیدن بهم اذیت میکنن سرملاقات فقط اونااین وسط اسیب دیدن دعاکن شوهرم بمیره بچه هام راحت شن بدم به من یه باره

بخاطربچه هام پشیمونم که جداشدم چون اواره شدم خانواده شوهرم ازسرلج بازی نمیدن بهم اذیت میکنن سرملاقات ...

آخخخ قلبم 💔 فکر کردم بچه هات پیشتن،حق داری خب،دوری از جگرگوشه های آدم خیلی سخته 

انشاالله پدرشون و خانوادش رو خدا هدایت کنه سر عقل بیان لجاجت نکنن بچه هاتو بدن 🥲توکلت به خدا

آخخخ قلبم 💔 فکر کردم بچه هات پیشتن،حق داری خب،دوری از جگرگوشه های آدم خیلی سخته انشاالله پدرشون و خ ...

ممنون عزیزم 🥺🥺🥺🥺خیلی سخته انقدرپشیمونم فقط بخاطربچه هام میگم کاش تحمل میکردم الان بچه هارومیزاره پیش خانوادش به عیاشیش ادامه میده ولی بچه هارونمیدن بهم که عذابم بدن 

ممنون عزیزم 🥺🥺🥺🥺خیلی سخته انقدرپشیمونم فقط بخاطربچه هام میگم کاش تحمل میکردم الان بچه هارومیزاره ...

چند سالشونه؟اونام دلتنگتن؟😟

عزیزم خودتو سرزنش نکن شما که مقصر نبودی برای جدایی اون ج ن د ه همسرتو تحریک کرد که طلاقت بده

چند سالشونه؟اونام دلتنگتن؟😟عزیزم خودتو سرزنش نکن شما که مقصر نبودی برای جدایی اون ج ن د ه همسرتو تح ...

دردم اینه چراخداجوابش رونمیده بچه اامم اواره کرده