2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ک خالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 43 پست
ایناینم بگم که تک فرزنده وباپدرشم رابطش سرده چون اذیتشون کرده ازبچگی

🤦🏻‍♀️

خب دیگه مشخص شد دلیلش چیه مامانی تشریف آقا مخصوصا که تک فرزند و بچه لوسه خانواده

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

ببین من اصلااینجورنبودم ولی ازاین حرف زدنای دوتاییشون خاطره های بدی دارم مادرشوهرم اصلامثل خاله نیست ...

عزیزم بیخیال حساسیت نشون نده چون روی رفتارت تاثیر داره 

خوشحال و بیخیال تظاهر کن 

از قدیم گفتن 

خاله ها از یک سنی ب بعد فقط باخواهرزاده پسر خوبن با دخترها مشکل پیدا میکنن رو محبت خاله ها حساب نکن خاله فقط خاله بچگی ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همین حساس شدنت کار دستت میده وقتی این اخلاق گند شوهرت داره تو چرا عصبی بشی اخهاون واسه مادرش تعر ...

الان ب نظرت چکارکنم ناراحتم ازین بابت که برامن وقت نداره ولی دقیقه ب دقیقه بامادرش صحبت میکنه وگزارش لحظه ای ردمیکنه ازاون طرفم مادرش بامن مثل دشمن رفتارمیکنه هردوشون بامن سردن انگارزوری عروسشون شدم فقط باهم خوبن منم پدرم دوساله فوت شده مادرمم پیشم نیست انتظارداشتم مادرشوهرم ک خالمه یه ذره هواموداشته باشع مریض شدم ی نفرنبوده بچموی ساعت نگه داره شوهرم اینارومیبینه ولی بازطرفدارمادرشه وصمیمیه باهاش ب نظرتوراه حل چیه؟ 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
عزیزم بیخیال حساسیت نشون نده چون روی رفتارت تاثیر داره خوشحال و بیخیال تظاهر کن از قدیم گفتن خاله ها ...

دلم گرفته حس میکنم نه همسرم نه مادرش ازمن خوششون نمیادومن غریبم بینشون

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
در حد سلام و علیک رفت و آمد کنید.والسلام

من وخالم که اصلارفت امدی نداریم همش باپسرش جیک توجیکه من هفت پشت غریبم

اخه مادرش خیلی ادم کم حرفیه باهیشکی حرف نمیزنه مطمئنم اگه شوهرم زنگش نزنه شایدروزی ی باراون زنگ بزنه ...

تو دعوت نکن بگو شوهرت بهش بگه

بعدم دو حالت داره شوهرت برای جلب توجه حرف میزنه و ناخواسته حرف کم میاره زندگی رو میریزه رو دایره 

یا مادرشوهرت با پسرش کم حرف نیست 

ب شوهرت بگو مامان رو بگو آخر هفته بیاد دور هم باشیم بذار شوهرت مطمئن بشه تو مامانش رو دوست داری کم کم میاد سمتت 

ب شوهرت بگو من از زندگی باهات راضیم اینقدر ‌ک روزهای شیرینمون بیشتررتو ذهنمه تا روزهای تلخ 

خاطره سازی کن مثلا پیام بده بگو اون روز ک فلان کار رو کردی من خیلی خوشم اومد دمت گرم 

هر روز یه پیامک خاطره براش بفرست

خلاصه شوهرت رو ب زبون بگیر کم کم میچسبه به خودت 

باید یادش بدی 

تو دعوت نکن بگو شوهرت بهش بگهبعدم دو حالت داره شوهرت برای جلب توجه حرف میزنه و ناخواسته حرف کم میاره ...

من میگم بریم ی سربزنیم به مادرت اینا میگه من نمیام حاشیه دنبالشه خودت تنهابروالان میگی چرااینجورکردی چرااونجور

الان ب نظرت چکارکنم ناراحتم ازین بابت که برامن وقت نداره ولی دقیقه ب دقیقه بامادرش صحبت میکنه وگزارش ...

تو جلو شوهرت بد مادر شوهرت نگو به هیچ وجه البته فعلا بعد اگر خیلی فشاری شدی خاستی بگی بگو خاله دوستش دارم ولی فلان کارو کرد دلخورم ازش خودت به همسرت بگو زنگ مامانت زدی حالش چطوره  و به صورت غیر مستقیم بهش بفهمون که خبر بردن زشته واقعا مثلا بگو شوهر فلانی مث یه زن وزه حراف میمونه رفته بحث بینشون به خواهرش گفته  واسه خودت ارزش قائل شو بگو میخام برم مثلا مغازه شنا هر جا بچه دو ساعت نگه دار بزار بفهمه چقد زحمت میکشی هیچ وقت با دعوا مرافع کارتو پیش نبر چون بازنده ای

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

من وخالم که اصلارفت امدی نداریم همش باپسرش جیک توجیکه من هفت پشت غریبم

عزیزم زشت و امد کن خودت رو عقب نکش

حتی اگر تو خونش محل نمیدا تو حضور داشته باش فضای جیک جیک بهشون نده 

به ظاهرت برس مرتب و شیک برو و بیا 

مادرشوهرا ب ظاهر شیک و پیک عروس حسادت میکنن 😁 حواسشو پرت کن

تو جلو شوهرت بد مادر شوهرت نگو به هیچ وجه البته فعلا بعد اگر خیلی فشاری شدی خاستی بگی بگو خاله دوستش ...

خیلی خسته شدم ازاول زندگیمون این بحثوداشتیم تاالان هیچ جوره نمیتونه کمترکنه ارتباطشومن دوساله پدرمادرموندیدم خواهرمم ازدواج کرده ی شهرغریب ولی این نمیتونه حتی ی روزبیخبرباشع یانبینه

عزیزم زشت و امد کن خودت رو عقب نکشحتی اگر تو خونش محل نمیدا تو حضور داشته باش فضای جیک جیک بهشون نده ...

من میرم اونجاشوهرم میره ی گوشه توگوشی مادرشم میره حموم رومیشوره وکارای خونه اصلاباهم حرف نمیزنن انگارمن گشت ارشادم هفت پشت غریبه میشن

من میگم بریم ی سربزنیم به مادرت اینا میگه من نمیام حاشیه دنبالشه خودت تنهابروالان میگی چرااینجورکردی ...

پس قبلا حسابی سر شوهرت غر زدی فراری شده 

یه روز ک شوهرت سرکاره اگر ناهار میاد خونه ناهار 

اگر شام میاد خونه شام

قشنگ غذا درست کن ببر خونه خاله ات به شوهرت هم بگو شام رو اوردن اینجا با خاله دور هم باشیم من و مامانت منتظریم.

هیچی هم غذا تو خونه نذار😁 

برای زندگی ات باید بجنگی نه اینکه عقب بکشی