2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ک خالمه

474 بازدید | 43 پست

قبلاهاشوهرم میرفت ریززندگیمونوبهش میگفت تیم میشدن میومدن برادعواالانم بااینکه میگه نمیرم ونمیگم میفهمم که دزدکی میره حس میکنم بحثامونم بهش میگه ومیگه ب روخودت نیارچون رفتارمادرشوهرم بی دلیل خیلی باهام سردوبده حسم اینه ک شوهرم حرف میاره میبره الانم گوشیشودیدم یادشرفته بودتماسشوپاک کنه روزی پنج باربه مادرش زنگ میزنه ونیم ساعت حرف زدن این درحالیه ک همش من ب شوترم زنگ میزنم واون حتی ی زنگ اینطوری ب من نزده وطولانی ترین تماسمونم ی رب بوده میدونه مادرش بامن سرده ولی بازبااون صمیمی تره تامن ک زنشم مادرشم سالی ی باربه من ک خواهرزادشم وپدرمادرم پیشم نیستن زنگ نزده برااحوالپرسی حتی دزدکی همش اونجاست من ناراحتم نمیتونم بگم تماستودیدم ب نظرتون چکارکنم 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اين اخلاق شوهرتو بايد عوض كني. وگرنه بدبخت ميشي. سخت و سفت باهاش برخورد كن

انکارمیکنه همه چیومنم نمیتونم بگم گوشیتودیدم چون دعوارامیندازه

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
شوهرت خاله زنکه

راه حلش چیه روزی پنج باراونم نیم ساعت چ حرف مهمیه که من بیخبرم

وا خب مادرشه باید بره بیاد اگ نزاری بیشتر حرصی میشه

خودت بهش بگو روزا سرکاره عزیزم زنگ به مامانت بزن احوالش بپرس

الان دیگه سیاست فقط جوابه  بحث دعواهات اصن بخاطر مادر شوهرت نباشه چون ازت دور میشه فلان کارو کرده که کرده نگو به شوهرت  دعوا هارو منطقی جمع جور کن 

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

راه حلش چیه روزی پنج باراونم نیم ساعت چ حرف مهمیه که من بیخبرم

راه حلش تحویل دادن شوهرت به مهد کودکه قصد مسخره کردن ندارم ولی کاراش و حرکاتش به بچه های زیر دوسال میخوره

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

وا خب مادرشه باید بره بیاد اگ نزاری بیشتر حرصی میشهخودت بهش بگو روزا سرکاره عزیزم زنگ به مامانت بزن ...

ببین من اصلااینجورنبودم ولی ازاین حرف زدنای دوتاییشون خاطره های بدی دارم مادرشوهرم اصلامثل خاله نیست باهام وخیلی بدی درحقم کرده یه بحث کوچیک بین ماروکه شوهرم پنهونی بهش گفته تبدیل کرده ب میدان جنگ براهمین الان حساس شدم

اگر از من راهنمایی خواستی من بهت میگم بذار شوهرت هر کاری میکنه بکنه.هیچ آسیبی به شما وارد نخواهد شد. ...

خودمم خیلی سعی میکنم اینجورباشم ولی خیلی ازین خلوت هاشون وتماساشون اسیب دیدم اذیتم کردن ازیه طرفم ناراحتم که چرابامن ک زنشم انقدصمیمی نیست تازنگش میزنم میگه کاردارم خداحافظ ولی خودش ده بارزنگ میزنه ب مادرش وکم کم نیم ساعت مکالمشونه ب نظرت حق دارم ناراحت باشم یانه

ببین من اصلااینجورنبودم ولی ازاین حرف زدنای دوتاییشون خاطره های بدی دارم مادرشوهرم اصلامثل خاله نیست ...

خوب همین حساس شدنت کار دستت میده وقتی این اخلاق گند شوهرت داره تو چرا عصبی بشی اخه

اون واسه مادرش تعریف میکنه خالی میشه تو کلی استرس باید بکشی

از این به بعد فقط سیاست جوابگوئه با پنبه سر ببر

کار سوالیداشتی بهم بگو من سیاستمدار قدریم😂

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

ببین گوشی شوهر رو چک کردن ضررش از مصرف مواد مخدر بیشتره 

نکن تماسه دیگه 

مطمئن باش وقتی نیم ساعت حرف میزنن شوهرت هیچی نمیگه مامانش سوال پیچ میکنه 

هیچ مردی نیم ساعت با مامانش حرف نمی‌زند مگر اینکه دعواشون باشه 

و مطمئن باش شوهرت هم کلافه است 

اسی مادرشوهرت رو در ماه یکبار دعوت کن خونت کم کم ب یقین میرسی تو نیم ساعت چ پدری از شوهرت درمیاره

راه حلش تحویل دادن شوهرت به مهد کودکه قصد مسخره کردن ندارم ولی کاراش و حرکاتش به بچه های زیر دوسال م ...

ایناینم بگم که تک فرزنده وباپدرشم رابطش سرده چون اذیتشون کرده ازبچگی

ببین گوشی شوهر رو چک کردن ضررش از مصرف مواد مخدر بیشتره نکن تماسه دیگه مطمئن باش وقتی نیم ساعت حرف م ...

اخه مادرش خیلی ادم کم حرفیه باهیشکی حرف نمیزنه مطمئنم اگه شوهرم زنگش نزنه شایدروزی ی باراون زنگ بزنه دعوتشم کنم نمیادبااینکه خالمه ولی ازمن بدش میادفقط باپسرش خوبه