2777
2789
عنوان

قلبمو چطوری آروم کنم❓

114 بازدید | 13 پست

از دیشب تا امشب من انقدر استرس و ناراحتی کشیدم که ضربان قلبم ی ریز بالاست فشارم پایینه دستام میلرزه بدنم میلرزه انقدر گریه کردم انقدرررر گریه کردم که چشام تار میبینه  فشار چشم سمت راستم بالا رفته شده کاسه‌ی خون

تو کل زندگیم انقدر حالم داغون نبوده

چیکار کنم یکم فقط و فقط ی ذره این دلم آروم بگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌پراپرانول و للوکساید که دوستان فرمودن رو اصلا نخور.

خطرناکه. 

نباید همینطوری قطع کنی این دارو هارو.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اخه چرا

نقدر فشار روحی و روانی رومه که کل روز ی سره دارم پنیک میشم 

ی سره دارم گریه میکنم حس میکنم هر آن ممکنه مخم بیاد تو دهنم ، با اینکه پریودم یک هفته‌س تموم شده الان باز خونریزی کردم 

ب خدامتوسل شدی عزیزم؟

من آدمه مذهبی‌ای نیستم کلا تو خانوادمون اینجوری بزرگ شدم!

نمیگم به خدا اعتقادی ندارم ولی هیچوقت نشده باهاش صحبت کنم وقتی به مشکل میخورم یا حتی وقتی خوشحالم 

انگار خیلی وقته حضورشو حس نکردم حتی وقتایی که به آسمون نگاه میکنم فقط ماه و ستاره رو‌ نگاه میکنم حتی خدا اون لحظه تو ذهنم نمیاد ، انگاری هم من فراموشش کردم هم اون منو.

من آدمه مذهبی‌ای نیستم کلا تو خانوادمون اینجوری بزرگ شدم!نمیگم به خدا اعتقادی ندارم ولی هیچوقت نشده ...

خواهرانه ازت میخام ببین توشایدمنوباچهره ای ک صدتاعمل انجام دادم ببینی باورت نشه ک دارم ایناروبهت میگم اماخوب منم دورانی داشتم ک ازخدادورشدم واتفاقات عجیبی توی چندسال برام افتادونظرمومیگم بگوخدایابه خودت میسپارم،خودت اگه صلاح میدونی درستش کن اگرم نمیدونی نکن،ببین گریه باگریه حتی فرق داره،گریه ای ک توش تمام فکروذهنت خداباشه ک ازش کمک بخوای تامدتهامیبینی حالت خوبه کلا،حتی اگ مساله برات بدتموم شده باشه گلم

نقدر فشار روحی و روانی رومه که کل روز ی سره دارم پنیک میشم ی سره دارم گریه میکنم حس میکنم هر آن ممکن ...

الان اینودیدم پنیک میشی،منم پنیک میشدم وباورت میشه روزی رسیدک دیدم قرصامودیگه نمیخورم