2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، من  کاربر اقا هستم  نمیخواستم  کامنت براتون بزارم  گفتم الان در مورد خودمم همچین فکری میکنه که قصد مزاخمت  ناراحتیشو دارم اما گفتم بزاربهش بگم بهتره ، ببین آبجی جان هر چی بخواهی فکر وذهن خودتو درگیر این افرادی که باعث مزاحمت و ناراختی شخص دیگه ای میشن و آرامش و  آسایش دیگران و رو خراب میکنن درکل باعث عصبانیت و افسردگی دیگران میشه بکنی خودت بیشتر آسیب میبینی  یه نفر نیستن که امروز جلوی یه نفر بگیری فرپاهای دیگه افراد دیگه رو میخواهی چیکارکنی ؟ هر روز فکر وذهنت رو درگیر این مسائل کنی به جز ناراحتی و ضربه زدن به روح و روانت چیزی نصیبت نمیشه پس بهترین و عاقلانه ترین کارو رفتار اینکه اصلا بهیچ وجه اهمیتی به درخواستشون ندی و نادیده بگیری و بگذری  درکل ضعف از خودت نشون ندی باور کن از صدنفر یکی مثل شما به این موضوع بی ارزش اهمیت میده نودو نه نفر دیگه اهمیت نمیدن و روز و شبشون رو و لحظه های قشنگ و با ارزششون رو با مشغول کردن فکر در این مورد هدر نمیدن و بجای ناراحتی و اعصبانیت به چیزها و موضوعات بهترو مفیدتر سایت توجه میکنن درواقع انقدر اعتماد به نفس از خودشون نشون میدن که این موضوع اصلا چیزخاصی نیست که بخوان ذهنشون رو درگیرش کنن اونی که ذهنشو درگیر این موضوع بی ارزش میکنه درواقع داره ضعفشو نشون میده و هر روز هم بیشتر آسیب میبینه ، یکی هم اینکه شما تاپیک تنهایی زدی و دوست داری با کسی صحبت کنی دردو دل کنی کسی که شمارو برای خودت دوست داشته باشه نه بخاطر مثلا پول یا کاری کسی که شمارو درک کنه کسی که خودشو مثل شما ببینه درواقع پناهتون باشه  مایع دلگرمی آرامش امنیت شما باشه فهمیده بشین درک بشین خب این وسط هستن افراد غیر همجنس که از این موضوع شما سواستفاده کنن و برای شما ایجاد مزاحمت کنن و فکر و نیت پلیدشون رو نشون بدن تا شاید به خواسته کثیفشون برسن درصورتی که صاحب تاپیک خیلی آدم محترم و با شخصیت هست اما فهم و شعور اونا تشخیص نمیده اصلا فهم وشعور ندارن که تشخیص بدن منظورو هدف صاحب تاپیک چی بوده و چی هست، خیلی کاربرهای محترم آقا هم هستن که نباید اونارو هم مثل بقیه دید امیدوارم متوجه منظور حرفام شده باشید و کل منظور من از این همه صحبت رو گرفته باشید در یک جمله کوتاه خلاصه کنم برای خودتون و شخصیت خودتون ارزش قائل باشید و هیچ اهمیتی  به رفتار زشت و ناپسند اینجور افراد ندید و براتون مهم نباشه ، تا آرامشتون بهم نریزه و برای افراد بی ارزش خودتون رو ناراحت نکنید ، در آخر برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم  آبجی گرامی.