2777
2789
عنوان

دقت کردین پرستارها زیاد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 62 پست
خیلیها را می شناسیم به خاطر علاقه به سمت این رشته رفتن. به هرحال هر رشته ای سختی خودش داره.

پرستارو معلم تو این جامعه حقوق کمی میگیره،قشر کارگر هم.

چرا؟اینا درس نخوندن؟تلاش نکردن؟به حقشون رسیدن؟باماهی ۱۵-۲۰تومن چطور زندگی رو بچرخونن،یک کم انصاف داشته باش،تنبل بودن یا بی عرضه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیها را می شناسیم به خاطر علاقه به سمت این رشته رفتن. به هرحال هر رشته ای سختی خودش داره.

نه بخدا علاقه چیه کشک چی اون تینیجر خدا زده از همه جا بی خبر علاقه اش صرفاً بخاطر عکس و استوری با روپوش سفید و گوشی پزشکیه فکر هم می‌کنه پرستیژ داره  نمی‌دونه که پر از کثافط و بیگاری و شیفتای سنگین و توهین و کتک و حقوق چس تومنیه 

حقوق نجومی برای چی و تا حالا کدوم آدمی دیدی مفتی بهش چیزی بدن هر کسی. باید برای چیزی که بخواد بهش ...

میشه شغل اطرافیان درجه یکت رو بگی

...البته خودم یه حدسایی میزنم

امیدوارم قشرمفت خور جامعه نباشن 

کل زحمت بیمارستان روی دوش پرستار هاستولی دریغ از اینکه به اندازه زحمتشون بهشون حقوق بدن بیست تومن در ...

خوب تو برو همان کشورها ببین اصلا. تو رو به عنوان پرستار قبول میکنن‌اونجا فرق میگذارن ‌ به پزشک فوق مچتخصص ایرانی  در خارج از کشور. آنجا بهش اجازه طبابت ندادن. ودر آنجا شده راننده تاکسی . چرا؟  چون فرق میندازن و به ایرانیها حسادت می‌کنند.  عزیزانم اگه در حال کردن. هستید  اون هم در وطن ایران عزیز باید به خودتون افتخار کنید چون دارید به مردم کشور عزیزمون خدمت می کنید.‌ اگه فکر کردی اقتصاد. بیرون از ایران خوبه باید بهت بگم سخت در اشتباهی هم اقتصاد اروپا بد و هم آمریکا تعداد زیادی مردم. آمریکا. دارن از امریکا فرار میکنن. هیچ کشور   خارجی . از   افراد کشور دیگه  جهت  پیشرفت اون  افراد در کشورش نمیشه    بلکه یا به آنها کار نمی‌ده بیا اگه میخواد کار بده. از اون استفاده جهت  خیانت. به وطنش و بعدش که چه به هدفشان برسند چه نرسن بهش میگن دیگه بهت نیاز نداریم  . که چنین شخصی  برای کار خیانت به وطن  می‌کنه بی وجدانه و وطن فروش و بی غیرته . وطن فروش کسی که  وطن (که مادراست) خیانت می‌کنه در واقع انگار به مادرش خیانت کرده.

خوب تو برو همان کشورها ببین اصلا. تو رو به عنوان پرستار قبول میکنن‌اونجا فرق میگذارن ‌ به پزشک فوق م ...

این خزعبلات چیه میسرایی یه نگاهی به قیمت دلار و سکه و طلا گرونی بکن وضعیت مادرتو نمی‌بینی نه آبه نه برق نه اینترنت درستی البته اینا واسه قشر عوامه شما تو یه ایران دیگه با سیم‌کارت سفید حقوقای نجومی زندگی می‌کنید 

میشه شغل اطرافیان درجه یکت رو بگی...البته خودم یه حدسایی میزنمامیدوارم قشرمفت خور جامعه نباشن

عزیزم.  برادرم  مهندس مکانیک اما بیکار .  میگه فقط می‌خوام در رشته و تخصصی کار کنم . همه چی بلده آچار فرانسه است‌ اما میگه فقط  برای  کار در تخصصم میرم.   پدرم  هم راننده ماشین استیجاری هم است و حقوقش هم کمه :  ۲۰ میلیون ، تازه قبلا کمتر از ۲۰ میلیون بهش میدادن.  مادرم خانه دار. خودم دوسالی هستش به  خاطر مریضی پدرم کار در مدرسه ترک کردم‌ جز اون افرادی  هستم کسانی که در درسی مشکل دارن و فقیر  هستند   حتی رایگان  هم تدریس  میدم در خانه .  اینم بگم در خانه اصلا  اینکه بگی همیشه درس میدم نه فقط روزهای که امتحان هست هم برای افراد یا فقیر یا توانایی دادن هزینه ندارن به صورت رایگان.

این خزعبلات چیه میسرایی یه نگاهی به قیمت دلار و سکه و طلا گرونی بکن وضعیت مادرتو نمی‌بینی نه آبه نه ...

شما. برو. کشورهای دیگه ببین اونجا  راضی میشی  یا بازهم می نالی ؟ کسی نگفت اینجا گل و بلبله .  شما برو بیرون از ایران . آنجا هم گل و بلبل نیست عزیزم. باور نداری برو تجربه کن ببین.   در مورد اب اکثریت کشورها دچار خشکسالی هستند. حتی آمریکا و اروپا و ترکیه و کشورهای عربی  اما. همه جا مثل مسیولین دولت  ما که مشکلات. جار نمیزنن.   و در مورد برق و  غیره هم این مشکلات در اروپا و دیگر کشورها هست. خوب یک سوال از شما بپرسم اون موقعه میگم حق داری گلایه کنی یا نه ؟ آیا شما رای دادی و اگر رای دادی آیا به همین شخصی که ریس جمهور  رای دادی؟

همین که فکر می‌کنی چیزی میگی حقیقت داره یعنی سرت زیر برفه نمی‌خوای متوجه شی و نونت تو نفهمیدنه

عزیزم داری به من تهمت میزنی.  بعد بنده به شخصی که ریس جمهور شده رای ندادم به شخصی رای دادم که اگه اون می شد اصلا نه سکه و نه غیره بالا می‌رفت و حتی نه آب قطع میشد و نه برق.  کسی  که حق گلایه  داره بنده هستم .

شما. برو. کشورهای دیگه ببین اونجا راضی میشی یا بازهم می نالی ؟ کسی نگفت اینجا گل و بلبله . شما بر ...

بخدا این حجم از نخواستن فهمیدن من نمی‌دونم چجوری میشه یکی داشته باشه گور پدر و مادر کشور های دیگه من یک کلمه از بقیه حرف زدم آخه ؟ من هر وقت رفتم آمریکا اروپا اون موقع مثل شما میان مقایسه میکنم من میگم این وضعیت جالب نیست اسف باره مسئولین کشورت اصلا به فکر مردم نیستننن خودشون با خط سفید اینترنت دارن بعد واسه ملت میگن فیلترینگ باید باشه اینو چجوری توجیه می‌خوای کنی چرا اینقدر گرونی و تورم هست تا حالا شده رهبرت که جونتو فداش می‌کنی یکبار بیاد واکنش نشون بده و اقدامی انجام بده که وضعیت مردم بهتر شه ؟ 

در مورد این رییس‌جمهور هم که میگی باید بگم اینا مترسک سرجالیز هستن بعدشم همه شون یه گهی هستن فقط بو شون فرق می‌کنه چپ و راست هم نداره من به هیچ خری رای ندادم و نمی‌دم