2777
2789
عنوان

خانومایی ک خیانت دیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 21 پست
🤣🤣🤣حقش بود . بدبخت خدا زده .باید بری چیزی نذر یا قربونی کنی ک ذات واقعیش رو خدا نشونت داد فرض کن ...

ایخدا عزیزدلم 🥺

ممنون از ارزوی خوبت  بهترینا سهم خودت 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ایخدا عزیزدلم 🥺ممنون از ارزوی خوبت بهترینا سهم خودت

قربونت برم عزیزم . غصه این ک خیلی کارا واسه اون کردی و اون قدر ندونست رو نخور. 

چون تو خودت بودی خود واقعیت بودی واین خود واقعیت ذاتن نمیتونه بدی کنه و بد باشه پس بابت خوب بودنت پشیمون نباش و اینم بدون ک خوبی همیشه برمیگرده حالا ب شکل دیگه ای از شخص دیگه ای هرطور باشه میاد تو زندگیت 💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت برم عزیزم . غصه این ک خیلی کارا واسه اون کردی و اون قدر ندونست رو نخور. چون تو خودت بودی خود ...

عزیزممم چقد پیامت آرامش بخش بود انگار قسمت بود بعد اینهمه مدت تو اوج ناراحتی‌ تاپیک بزنم ک بیای با این حرفت دلمو اروم کنی ❤️❤️🥺 مرسی قشنگم 

عزیزممم چقد پیامت آرامش بخش بود انگار قسمت بود بعد اینهمه مدت تو اوج ناراحتی‌ تاپیک بزنم ک بیای با ا ...

فداااات بشم من عزیزم . خداروشکر رسالتم رو انجام دادم 🤍

این ناراحتی لایق قلب قشنگ و مهربون تو نیست.  قدر خودتو بیشتر بدون

هروقتم خواستی تگم کن صحبت میکنیم 💖

فداااات بشم من عزیزم . خداروشکر رسالتم رو انجام دادم 🤍این ناراحتی لایق قلب قشنگ و مهربون تو نیست. ...

مرسی گلبرگ مهربون 

خدا بهتریناشو سر راهت قرار بده 

چشم حتما  بازم مرسی از لطفت زیبا