2777
2789
عنوان

دیدن فیلم با شوهر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 98 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراالان شوهرم ی لیست عاشقانه فرستاده گفته دانلود کنیم ببینیممن رفتم ی گوشه از فیلم و دیدم لالالند هس ...

ما فیلم ترسناک میبینیم ولی تو اونا هم خیلی وقتا لباس زیر فقط تن بازیگره 

مشکلی هم نداریم از این نظر

مذهبی هستید یا نه؟منم خوشم نمیاد ولی مثلا ی هو میبیند از کل فیلم ی سکانس یا دو تا سکانسهشوهرم ی لیست ...

بهش بگوخوشم نمیادنگاه کنم من چندساله ازدواج کردم گفتم وهیچوقت هم ندیدیم بااینکه شوهرم قبلامیدیده ولی من مجردم بودم نگاه نمیکردم

ما چند باری شده ایجور و عادی رفتار کردیم . میفهمیدم ازش که داره هوایی میشه ولی خداروشکر ژود کارشون ت ...

😅😅😅

ن ببین اصن صحنه س...ک...  و ..اینا ن 

مثلا لب استخر بودن بیکینی تنشون بود

خب مثلا طرف بیکینی تنش باشه بدت نمیاد

عزیزم الان دیگه همینم نمیپوشن 

فیلم ۳۶۵ روز رو دیدین ؟؟؟ 

من جرات نکردم با اون ببینمش . تنهایی دیدمش . کاااامل ازاد بودن

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

مثلا طرف با بیکینی باشه مشکلی نداری

نه ندارم

ولی نمیگم توهم نداشته باش، بخاطر همین زیادی راحت بودن و کنار اومدن با همه چیز الان درگیر مشکلاتی هستم. ولی فکر نکنم این چیز مهمی باشه

خب مثلا طرف بیکینی تنش باشه بدت نمیاد

نه این جور فکر کنم باید فقط شوهرم تو ایران برام به عنوان شوهر کارایی داشته باشه تو خارج ایران از کار بیفته.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا