2777
2789
عنوان

دیدن فیلم با شوهر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 98 پست
فکرکنم زیادی حساسیبه این فکر کن چشم همسرت از زیبایی های خودت پرهدیدن و ندیدن اون خانم ها تو فیلم انق ...

تاپیکام و ببین دوستداشتی

اره خیلیییییی حساسم

ممنونمم

ن بابا همین فیلمای عاشقانه و ...فیلم لالند مثلا لب استخرن بیکینی تنشونه یکی دو سکانسشما مثلا توقع ند ...

ن برام مهم نیس شوهرم نگاه کنه 

ولی خودم مردای لخت رو ببینم حالت تهوع میگیرم دوس ندارم ببینم .برا همین رو نگاه شوهرم حساس نیستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله میبینیم.مااصلا ماهواره و تلویزیون داخلی نگاه نمی‌کنیم.ولی خوب فیلیمو فیلمها رو میبینیم.یا آپارات ...

الان من چکار کنم پس

حس میکنم غیر عادیم🫠🫠🫠

ن برام مهم نیس شوهرم نگاه کنه ولی خودم مردای لخت رو ببینم حالت تهوع میگیرم دوس ندارم ببینم .برا همین ...

ببین اتفاقا منم اصلا نگاه نمیکنم همیشههه رو خانما زومم ک میگم مثلا شوهرمم داره اونارو میبینع

من گیم آف ترونز با شوهرم دیدمهمش صحنه بود بخصوص فصل اولشمشکلی ندارم اصلنالان تو اینستا بدتر از فیلما ...

ببین ما اینستا داریم ولی خدایی محتواهای بد نمیاره تو اکسپلور

پس من چکار کنم🫩

ببین ما اینستا داریم ولی خدایی محتواهای بد نمیاره تو اکسپلورپس من چکار کنم🫩

از منی که ۱۵ ساله ازدواج کردم بشنو 

اینقدر حساس نباش خودتو پیر میکنی اینجوری

اعتماد به نفس داشته باش عزیزم

فکر کنم شاید سنت کم باشه یا تازه عروسی

منم تازه نامزد کرده بودیم حتی به شوهایی که ماهواره نشون میداد و زنه داخلش لباس لختی داشت حساس بودم

چقدر الکی حرص و جوش خوردم. الان اصلا برام مهم نیست و به اون موقع هام میخندم

کاش یکی اون زمان بهم میگفت اینقدر الکی حرص و جوش نزن عمرت هدر میره

از منی که ۱۵ ساله ازدواج کردم بشنو اینقدر حساس نباش خودتو پیر میکنی اینجوریاعتماد به نفس داشته باش ع ...

من ۳ ساله زندگیم مشترکه

سنمم ۲۶

راستش شاید اعتماد ب نفس ندارم،نمیدونم..

یعنی ببینیم؟

تاپیکام و ببین

اگ تونستی کمکم کن💔

من ۳ ساله زندگیم مشترکهسنمم ۲۶راستش شاید اعتماد ب نفس ندارم،نمیدونم..یعنی ببینیم؟تاپیکام و ببیناگ تو ...

الان نگاه میکنم. بچه دار شی خیلی حساسیتت کم میشه

من اصلا مشکلی ندارم و نگاه میکنم

حتی خود همسرم کلیپ هایی که براش میفرستن و مثلن زن توشه که با بیکنی هست رو میاره بهم نشون میده

هر چی گیر بدی مرد بدتر حریص میشه

حالا فیلم غیر اخلاقی که نمیخوایی بینی چند تا دونه سکانس لختی تو فیلم خارجی طبیعیه