2777
2789
عنوان

من فقط دختر این خونه هستم نه مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 48 پست
بابام زنگ میزنه میگه غذای خواهرتو دادی؟ میگه ممنون که براش مادری میکنی واقعا نمیتونم ولشون کنم..

نه نمیشه ول کرد

من موفع عروسیم که داشتم میرفتم به فکر اونا بودم که کی غذا میپزه کی کارای خونه رو انجام میده. نمیدونم چرا مادرم هیچبو گردن نمیگرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خرید خونه به نظرم کار مردونه‌ست باید پدرت انجام بده نه تویواش یواش بخشی از کارها رو به اون ها بسپ ...

اینو یکی دیگه گذاشته عزیزم من نزاشتم 

ولی منم خرید میکنم 

مثلا گوشت و مرغ و میوه و..

فک کن که پسر باشی و این کارارو بکنی منم مثه توام منم و مادر پیرم که مواظبشم همه کاراشو میکنم غذا میپزم .حمومش میبرم همه کاراشو میکنم دکتر میبرمش دارو هاشو سر وقت بهش میدم دیگه خسته شدم ،بریدم ،زندگیمو براش گذاشتم دیگه نمیتونم تا الانم مجرد موندم .خیلی دست پایین گرفتم همه میگن آفرین آفرین داری ثواب میکنی .کسی نیست بگه منم آدمم .بقیه سر زندگی های خودشونن .انگار نه انگار خواستم بگم من میفهممت و درکت میکنم 😟😓

نه نمیشه ول کردمن موفع عروسیم که داشتم میرفتم به فکر اونا بودم که کی غذا میپزه کی کارای خونه رو انجا ...

نمی‌دونم والا 

برام خیلی قابل درک نیست

چون مادر خدا بیامرز من یه پیرزن سنتی مهربون بود که تا قبل از مریضی چند سال آخر عمرش همیشه همه کار رو خودش گردن می‌گرفت و معمولاً تا زمانی که خودمون برای کمک نمی‌رفتیم از ما کمک نمی‌خواست جوری که الان یکی از عذاب وجدان‌هام اینه که چرا کم تو کارها کمکش کردم و بیشتر هواشو نداشتم تا گرفتار بیماری نشه😭

ِninimkoo سابق🙂 عضویت از سال ۹۲

پدر من صبح تا شب سر کاره نمیتونه خرید کنه مادرم تنبله تک فرزند هم هستم

دروغ چرا من خودم تنبلم دقیقاً به همین دلیل که مادرم زیاد از ما و حتی پدرم کار نکشید 

ولی من تلافی کردم و خرید خونه رو از اول انداختم گردن همسرم و فقط کارای خونه با منه

چون می‌دیدم چقدر مادرم بابت خرید کردن اذیت می‌شه

نمی‌دونم والا برام خیلی قابل درک نیستچون مادر خدا بیامرز من یه پیرزن سنتی مهربون بود که تا قبل از مر ...

مامان منم سنتی بود ول  همچین جوان هم نیست که بگم امروزیه ولی  یه چیزایی یادم میاد حالم بد میشه الانم هفتاد و خورده ای سابشه

اینو یکی دیگه گذاشته عزیزم من نزاشتم ولی منم خرید میکنم مثلا گوشت و مرغ و میوه و..

بله عزیزم بعدش متوجه شدم 

ان‌شاءالله که خدا به قلب مهربونتون نگاه کنه و کمک کنه مشکلتون حل شه

شب همگی‌تون بخیر 

قبل رفتن اینم بگم

خدمت کردن به پدر و مادر خیلی ثواب داره!

جوری که تو روایات داریم افرادی که به پدر و مادر خدمت می‌کنن دور از جون شما زمان مرگ، راحت جون می‌دن!

ولی اگر غیر از شما خواهر و برادر دیگه ای هم هست باید ازشون بخواید مشارکت کنن تا زندگی شخصی شما لطمه نخوره چون هر چیزی یه وقت و سنی داره مخصوصاً ازدواج و بچه دار شدن!

این مدل از خودگذشتگی خیلی درست و عاقلانه نیست! مخصوصاً برای دخترها که به هر حال سن و سال توی ازدواج و فرزندآوری‌شون تأثیر داره!

ان‌شاءالله که همگی خوشبخت و عاقبت به خیر باشید!