اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من ۳ ماهه زایمان کردم یوقتامیگم شاید بیخابی زده ب سرم روانی شدم ولی بااین اوضاع الودگی بی پولی ادم دلش ب چی خوشه؟کپک زدیم توخونه پول نیس تفریحم نیس والا
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
مرسی عزیزم واقعا تلاشمو کردمولیرهیچی خوب پیش نرفت اللن با ۳۰سال سن حس درموندگی دارم
منم سی سالمه، تازه دارم روی مهارتهام کار میکنم شاید چندماه آینده بتونم برم سر کار
همسرمم منتظره شرایط کاری براش اوکی شه، فعلا بیکاره، از فشار اطرافیان و حرف و حدیثاشون نگم برات، تازه مطمئن نیستم که این حتی رابطمون دوامی داشته باشه، مشکل زیاد داریم، فعلا امیدوارم که با بهتر شد شرایط کاری، رابطمون هم بهتر بشه وگرنه مجبورم تمومش کنم