2777
2789
عنوان

چجوری محتوای جنسی و بد اینستا رو غیرفعال کنیم برا بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 100 پست
بچه اینستا برا چیشهبزار یوتیوب بره چیزای آموزشی هم زیاد داره

یوتیوپ. چجوریه ؟ بد نیست برا بچه ۸ ساله .

من نداشتم تا حالا ؟؟

این کلیپ های خنده دار و تبلیغ مسخره میبینه فقط 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینستا رو حذف کردم.  برای بچه خوب نیست 

تنظیمات والدین روی همه گوشی‌های خانواده فعال کردم 

بعد یه سری کلیپ ها رو یه گزینه هست بزنی که دارای محتوای جنسی.  دیگه کلیپ های این مدلی رو برات نمیاره

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

پاکش کنمن که ۱۸ سالمه مامانم اجازه نمیده

اینستا واقعا به هر سنی ضرر می‌رسونه 

مگه اینکه اونقدر عاقل و پخته باشی که روزی نیم ساعت بیشتر ازش استفاده نکنی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

هرچی کم تمرکزی و افسردگی و کوفت و زهرمار از همین اینستا سنده دست بچه بجای اینا کتاب بخر ببرش کتاب فر ...

خدا بابا های بی  فکر و بی شعور رو هدایت کنه 

..اون نصب کرد 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اینستا رو نمیدونم ولی یوتیوب یه گزینه داره که به این محتوا علاقه مند نیستم  

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

من اینستا رو حذف کردم. برای بچه خوب نیست تنظیمات والدین روی همه گوشی‌های خانواده فعال کردم بعد یه س ...

منم پاک کرده بودم والا..

اون گزینه کجاست دقیقا

یوتیوپ. چجوریه ؟ بد نیست برا بچه ۸ ساله .من نداشتم تا حالا ؟؟ این کلیپ های خنده دار و تبلیغ مسخره می ...

دختر منم از ۸ سالگی میدید 

من خیلی وقتا نگاه میکنم فقط چیزای بچگانه میبینه 

یوتیوب رو بیشتر دوست داره 

یه برنامه هست اونم

به جاش روبیکا نصب کن اونم ویترین داره که ببینه هر چند کلاً کلیپای چند دقیقه ای حتی سالمش ذائقه ی بچه رو خراب میکنه و باعث میشه تحمل مطالب بیشتر از چند دقیقه رو نداشته باشه و بچه کم صبر بار بیاد و بالطبع رو درس خوندن و تمرکزش اثر سوء داره.....

منم پاک کرده بودم والا..اون گزینه کجاست دقیقا

تو هر برنامه ای فرق داره ولی معمولا پایین کلیپ هاست فکر کنم.  

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

پاکش کنمن که ۱۸ سالمه مامانم اجازه نمیده

آفرین ..من باباش یادش داده انقد. ک نفهمه این بشر