2777
2789
عنوان

چجوری محتوای جنسی و بد اینستا رو غیرفعال کنیم برا بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 100 پست
کجا میشه عزیزم هر چی گشتم نبود

توی تنظیمات فارسیش کن زبانشو اول گلم

بعد قسمت اطلاعات شخصی و اینا سنشو درست کنید

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اسی اثر مخرب فقط محتوای جنسی نیستچرخیدن تو نت و فیلم دیدن خودش اختلال تمرکز میاره و به ذهن آسیب می‌ز ...

واااای دقیقا مشکل اصلی من همینه 

خدا لعنت کنه کسی ک اینو طراحی کرد 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی تنظیمات فارسیش کن زبانشو اول گلمبعد قسمت اطلاعات شخصی و اینا سنشو درست کنید

فارسی ه 

ولی اصلا نبود  

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

واااای دقیقا مشکل اصلی من همینه خدا لعنت کنه کسی ک اینو طراحی کرد

مواد مخدر رو هم یه نفر ساخته

قرار نیست که هرچی ساختن و فراگیر شد ما بدیم به بچه

اینم حکم مخدر داره واسه کودک

خوابش رو بهم می‌ریزه چشمش رو ضعیف می‌کنه به ذهن آسیب می‌زنه پرخاشگری میاره حافظه رو ضعیف می‌کنه و....

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

فارسی ه ولی اصلا نبود

یکم بالا پایین کنید پیداش کنید یا از چت جیپیتی بپرسید الان وی پی انمم قطعه نمیتونم دقیق راهنمایی کنم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اینستا رو کلاً حذف کنین . حتی واسه بزرگا خوب نیست شما چجور واسه بچه تون نصب کردین؟

من اینستا نداشتم جدیدا دخترم بخاطر لوازم تحریر نصب کرده خیلی دوست داره منم خیلی میترسم باباش یبار حذف کرد گریه کرد نمیدونم چیکار کنم

من اینستا نداشتم جدیدا دخترم بخاطر لوازم تحریر نصب کرده خیلی دوست داره منم خیلی میترسم باباش یبار حذ ...

الان گریه کنه بهتره که بعدش شما به خاطر مشکلات ذهنی بچه بخواین هزینه های گریه آور مشاوره بدید.

۸

ممنون عزیزم. .بچه ها توروخدا تاپیک بعدیمم کامنت بذارید 

مسبب اصلیش اونو بچه ها رو داره دیونه می‌کنه اسپانسر کیمدی هم هست 

اصلا نباید بره چه برسه چیزی هم ببینه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
۸

تا هفت سالگی سن حکومت بچه است

بعد اون حتما باید نه شنیدن رو یاد بگیره

اگه از الان یاد بگیره با گریه و مظلوم نمایی می‌تونه به خواسته هاش برسه کارتون زاره 

اگه بفهمه مامان بابا سر خوب و بد و مفید و مضر قاطع نیستن و با یکم گریه و کولی بازی میتونم هرچیزی که قبلاً میگفتن برام ضرر داره رو به دست بیارم دور از جون دست و پاتو رو برای تربیتش میبنده

عملا تو تربیتش فلج میشید انگار 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...