دخترم کلاس سوم هست هر سه سال چند تا دانش آموز هستن که تو کلاسش میوفتن که چون مادرهاشون عضو انجمن یا نماینده کلاس میشن نور چشمی معلم میشن و هر کاری هست سر کلاس میکنن و معلم تذکری نمیده حتی تو همین چند روز کلاس مجازی هم معلم فقط توجهش به همون چند نفر دانش آموز بود و همش از اونا سوال میکرد و کلا دختر منو یکبارم درس نپرسید حتی فعالیت کلاسی هم میفرستادن عکسش رو برای اونا رو بیشتر بازخورد میداد و آفرین میگفت خودم خیلی اذیت شدم دخترمم سر این موضوعات کلا درس و کلاس و مدرسه رو اصلا دوست نداره شما بگید چیکار کنم با کی صحبت کنم راجع به این موضوع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به معلم بگو دخترم وقتی ازش تعریف می کنید خیلی خوشحال می شه و انگیزه اش برای درس خوندن بیشتر می شه و این چند روزه ازش تعریف نکردین ناراحته می گه خانوم دوستم نداره
یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
اگه تغییر رویه نداد به مدیر بگوکلاس بچه رو عوض کن خیلی حساس شده و خیالات بچگونه داره که معلم بخاطر اینکه من به عنوان مادر تو مدرسه نیستم و کمک نمی کنم دوستم نداره