2777
2789

دخترم کلاس سوم هست هر سه سال چند تا دانش آموز هستن که تو کلاسش میوفتن که چون مادرهاشون عضو انجمن یا نماینده کلاس میشن نور چشمی معلم میشن و هر کاری هست سر کلاس میکنن  و معلم تذکری نمیده حتی تو همین چند روز کلاس مجازی هم معلم فقط توجهش به همون چند نفر دانش آموز بود و همش از اونا سوال میکرد  و کلا دختر منو یکبارم درس نپرسید حتی فعالیت کلاسی هم میفرستادن عکسش رو برای اونا رو بیشتر بازخورد میداد و آفرین میگفت خودم خیلی اذیت شدم دخترمم سر این موضوعات کلا درس و کلاس  و مدرسه رو اصلا دوست نداره شما بگید چیکار کنم با کی صحبت کنم راجع به این موضوع  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خود معلم بگو.  

البته این مدلی نگو که چرا تفاوت می زاری و فلان 

به معلم بگو دخترم وقتی ازش تعریف می کنید خیلی خوشحال می شه و انگیزه اش برای درس خوندن بیشتر می شه و این چند روزه ازش تعریف نکردین ناراحته می گه خانوم دوستم نداره 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

به کی و چطوری بگم

به معلم اول بگو

اگه تغییر رویه نداد به مدیر بگوکلاس بچه رو عوض کن خیلی حساس شده و خیالات بچگونه داره که معلم بخاطر اینکه من به عنوان مادر تو مدرسه نیستم و کمک نمی کنم دوستم نداره

چی بگم چطوری بگم

برو مدرسه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مادرهای دیکه این مشکل رو ندارن؟یعنی به جز دختر شما به بقیه بچه های کلاس هم توجهی ندارن ؟اخه میکی سه ...

آره همینه  نمیدونم مادرهای دیگه در جریان هستن بچه هاشون شکایتی نمیرن بکنن تو خونه نمیدونم واقعا  ولی خود من تو کلاس آنلاین متوجه فرق گذاشتن شدم