kddk مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 927 عنوان یتیم هست کسی 82 بازدید | 8 پست خودم دختری هستم مجرد واختیار هیچی ندارم حتی بیرون رفتن از خونه ولی این کارو خیلی دوست دارم دوست دارم سواد یاد بدم بهشون رسیدگی کنم به نظرتون چی کار کنم؟خانوادمم جوری نیستن که اصلا بزارن من پیاده بیرون برم تا سر کوچه چه برسه به این چیزا 1404/09/13 | 02:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25132 کلیپ بساز بزار تو یوتیوپ یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 41613 خانواده منم همین بودن خب واسه همین پیشرفت زیادی نداشتم شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15413 کلیپ بساز بزار تو یوتیوپ میگه نمیزارن بره سر کوچه میگه کلبپ بزار میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25132 میگه نمیزارن بره سر کوچه میگه کلبپ بزار کلیپ از چهره ات نباشه. کلیپ بدون چهره زیاد هست یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15413 کلیپ از چهره ات نباشه. کلیپ بدون چهره زیاد هست خب حالا چجوری بزاره وقتی هیچ جای نمیره میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15413 کلیپ از چهره ات نباشه. کلیپ بدون چهره زیاد هست خب حالا چجوری بزاره وقتی هیچ جای نمیره میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25132 خب حالا چجوری بزاره وقتی هیچ جای نمیره می گه دوست دارم سواد یاد بدم. می گم از این کلیپ های بدون چهره بزار که روی یه کاغذ ا۴ مطالب درسی رو آموزش می دن! یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15413 می گه دوست دارم سواد یاد بدم. می گم از این کلیپ های بدون چهره بزار که روی یه کاغذ ا۴ مطالب درسی رو ... اهاا میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️