2777
2789
عنوان

یتیم هست کسی

82 بازدید | 8 پست

خودم دختری هستم مجرد واختیار هیچی ندارم 

حتی بیرون رفتن از خونه 

ولی این کارو خیلی دوست دارم 

دوست دارم سواد یاد بدم 

بهشون رسیدگی کنم 

به نظرتون 

چی کار کنم؟

خانوادمم جوری نیستن که اصلا بزارن من پیاده بیرون برم تا سر کوچه چه برسه به این چیزا 

خانواده منم همین بودن 

خب واسه همین پیشرفت زیادی نداشتم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلیپ بساز بزار تو یوتیوپ

میگه نمیزارن بره سر کوچه میگه کلبپ بزار

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کلیپ از چهره ات نباشه. کلیپ بدون چهره زیاد هست

خب حالا چجوری بزاره وقتی هیچ جای نمیره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کلیپ از چهره ات نباشه. کلیپ بدون چهره زیاد هست

می گه دوست دارم سواد یاد بدم.  می گم از این کلیپ های بدون چهره بزار که روی یه کاغذ ا۴ مطالب درسی رو آموزش می دن! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

می گه دوست دارم سواد یاد بدم. می گم از این کلیپ های بدون چهره بزار که روی یه کاغذ ا۴ مطالب درسی رو ...

اهاا