2777
2789
عنوان

یه سوال چطور تو سریال انام بچه رو عوض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نابغه زمان قاجار که نبود زمان جنگ بود

پسرم سال ۹۰ بدنیا اومد بهش نه دست بند زده بودن نه چیزی .

بعد بدنیا اومدن بچه خودمم بردن اتاق عمل .بچه حدود یک ساعتی تنها تو یه اتاق مانده بود .اگر کسی بچه را می‌برد کسی نمی فهمید خدا بهمون رحم کرد

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

خیلی هم قدیم نبوده زمان جنگ بوده دیگه

عزیزم متولد ۷۳هستم یه حاج خانوم پیری منو دنیا آورد و پرستاران بهش گفتن حاج خانوم بچت خفه شده داره میمیره اونم گفت بزار بمیره من پسرم چجوری بزرگش کنم در همون حین یه خانوم پرستار گفت بچه تو میدی برا من بدم داداشم ایشونم قبول کردن و الان اون خانوم پرستار عممه قبلنا هر دم بیل بود

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم