2777
2789
عنوان

یه سوال چطور تو سریال انام بچه رو عوض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 67 پست
خدا رحم کرد به نوزادتونالان چند وقتشه🐤🐤🐤🐤

۱۴سالشه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا. فیلم. سوال من میدونی چی بود.. ازکجا اون اقا میدونست بچش. میمره بعد کبیر. اون. اقا ازکجا. پیدا ...

وضعشون بد نبود بابابزرگش خان بود و هکتارها زمین داشت .. خب سهند و مارال دخترعمو پسرعمو بودن .. برادر ساندم که تو تصادف مرد برزو هم بخاطر عذاب وجدان کاری نمیکرد در نتیجه همه ارث رو مارال جمع کرد و زمینا روستاشونو تبدیل باغ کرد بعدم محصولات باغ رو برد کارخونه و .. و به برزو سهام دادن به محمدعلی و  اینازم دادن

ای جونم موفق باشه بلا ازش دور باشه

قربونت عزیزم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

من تازه این تایپیک رو خوندم ولی کاملا طبیعیه همین برنامه ماه عسل چندتا خانواده رو دعوت کرد جای بچه هاشون عوض شد جای هزار بچه هرروز تو دنیا عوض میشه بعدشم اونجا همراه مارال بچرو برد داد و به مارال گفت بچت مرد زد و بند کردن به همین راحتی

☃️