2777
2789

من مشکلات گوارشی شدیدی داشتم، سالیان سال! برای همین بعد سال ها مراجعه کردم دکتر. که منو برای کولنوسکپی نوشت. بعد انجامش بهمون علاوه بر گفتن مشکل، گفت که من یکم بواسیر داخلی دارم که چیز مهمی نیست 

خدا شاهده از وقتی کولنو کردن، مقعد من فقط خونریزی میکنه و بعضی وقتا میسوزه 

فقط خون هست که بعضی وقتا تو دستشویی میچکه 

ممکنه به خاطر کولنو و رعایت نکردن باعث این اتفاق شده باشن؟ 

راه حل چیه!؟

دست میزنم چیز خاصی احساس نمیکنم رو مقعدم

...

من مامانم انجام داد اتفاقی نیوفتاد شاید اشتباها آسیب زدن

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱باردار نیستم اتیکت برای هدفمه قشنگم😅😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جواب کولونوسکوپی تو به یه دکتر دیگه ام نشون بده ببین جوابش چیه

مشکل کولنوی من ورم روده بود 

اون مشکل منظورم نیست 

قبل تز کولنو مقعد من یه بار هم خونریزی نکرده بود 

یه بار هم درد نکرده بود 

از وقتی کردن اینجوری شده 

...

نگاه کن. اجر داغ. بعد روش پارچه بگذاره و بعد روش بشین . تا تمام عفونت از بین ببره و اگه  بواسیر بوجود اومد ، چیزی که گفتم برای بواسیر هم خوبه. البته . می تونی. روغن دنبه را درون جا قرصی. بگذاری و بعد بگذاری  بعد فریز کنید و بعد   یکی  شب  استفاده کنی و یکی صبح.  خیلی برای رفع بواسیر حتی عفونت داخلی هم خوب بعد کلا می بینی از روده آن به چیزی میاد بیرون.   اون چیز عقونته.  حداقل به هفته این کار بکن.   خوب میشی. 

مشکل کولنوی من ورم روده بود اون مشکل منظورم نیست قبل تز کولنو مقعد من یه بار هم خونریزی نکرده بود یه ...

ببین غیرعادیه 

شوهرمنم انجام داد ازین مشکلات نداشت بخاطرهمین میگم که به دکتر دیگه ام نشون بده بگو باتوجه به اون نتایج من بعد عمل اینجوری شدم شاید داستانی هست که تو نمیدونی 

مربوط به مراقبت بعد از کولونوسکوپی هستش که مشکل پیدا کردی خطای خودش بودن حتما به دکتر بگو تا عفونت ن ...

میخوام آخر هفته دیگه برم دکتر 

اخه همه چیز رو رعایت کردم 

حتی بعد کولنو شکم درد نداشتم با اینکه خیلیا میگیرن 

ولی خونریزی و سوزش شروع شده 

با اینکه. مشکل من اصلا به بواسیر مربوط نبود 

...