2777
2789
عنوان

من یک نامادری میباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 39 پست

حتما مشاوره برید

وقتی بچه جیغ زد شیطونی کرد لباسی پرت کرد و...  از محیط دور شو و به خودت بگو خودمو میزنم اما بچه نه به خودت بگو الان عصبی ام هرکاری غیراز عقلم هست و بشین تو اتاق نفس عمیق بکش

دمنوش هایی برای ارامش اعصاب هست از عطاری بگیر بگو برای ارامش اعصاب میخام

روزی 5 ساعت بچه باید بیرون بالا پایین بپره تا انرژیش خالی شه روانشناس ها میگن بچه پیش فعال نداریم بچه ای هست بهش میگیم انرژیش خالی نشده هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل منه طفلک منم حرف نمیزدم با هیچکس خیلی خجالتی بودم حرف زدنم روون بود ولی تنها بودم حرف نمیزدم با ...

درسته 

میگن با کتک و داد بچه ادم نمیشه 

بچه وسایل نیست عقده هامونو سر اون خالی کنیم

و من به شخصه متنفرم هرکسی هم ببینم جر میدم

بچه بودم 9 ساله عمه ام بچه هاشو سر درس میزد یجوری نگاش میکردم اجیم میگفت نکن عمه بدش میاد

مادرم همینطور خیلی کم بزنه 

پدرم اصلا توی عمرم 17 سال دارم 3 بار زده منو

درکل بچه اسباب بازی نیست بچه ای هست ما اوردیم

مگه میشه اخه یکم شیطونی کنن دادو بیداد کنن باز دیوانه میشیم

صب‌ور باش حتی اگه خراب کرد،ریخت،زحمت ها تو به باد داد، ،  تکرار کن زندگی یعنی همین،،،،،،ولی چون کنترلدخشم کار آسونی نیست،حتما برای دارو هم اقدام کن،، من همین مشکل رو داشتم آلان خیلی صبورم

درسته میگن با کتک و داد بچه ادم نمیشه بچه وسایل نیست عقده هامونو سر اون خالی کنیمو من به شخصه متنفرم ...

من بابام همون ی بار منو زد معمولا دعوا و سرزنشم میکرد 

مامانم میزد الگوشونم فامیل دهاتی و دوزاریمون بودن 

اونا بچه هاشونو میزدن مامان منم ب حرف اونا منو میزد 

ک مثلا خوب تربیت بشم