2777
2789
عنوان

خواب بودم زلزله اومد انقد شدید بود از خواب پریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 54 پست
نمی دونم چرا هرچی بلاک هست اینجا میاد زلزله خشک سالی آلودگی هوا

اسمت از کجا انتخاب کردی؟ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه آدم خوبی باشی حتی اگه زلزله ام بیاد آوار بریزه چیزیت نمیشه عزیزم..چون گاهی یه کار خوب و ثواب میشه سپر بلا..حرز امام جواد و همراهت داشته باش دعای زلزله رو هم بنویس بزن رو سر در خونتون 

آنطور که در روایات آمده است، خواندن آیه 41 سوره فاطر به عنوان دعای زلزله قبل از خواب شما را محفوظ کرده و در صورت وقوع زمین لرزه در امان خواهید بود.

یَا مَنْ یُمْسِکُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ أَنْ تَزُولا وَ لَئِنْ زالَتا إِنْ أَمْسَکَهُما مِنْ أَحَدٍ مِنْ بَعْدِهِ إِنَّهُ کانَ حَلِیماً غَفُوراً؛ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَمْسِکْ عَنَّا السُّوءَ إِنَّکَ عَلَى کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ

اگه آدم خوبی باشی حتی اگه زلزله ام بیاد آوار بریزه چیزیت نمیشه عزیزم..چون گاهی یه کار خوب و ثواب میش ...

اینو من قشنگ درک کردم من صلواتی خیریه ها اوقات فراغت کار میکنم اونقد بلا سرم اومد چیزیم نشد یعنی میشه جزئی تو جنگ ۱۲ هم مجتمع ما آسیب دید واحد ما چیزی نشد همش مادرم میگه بخاطر کارای خیری هست که میکنی دعا پشت سرت زیاده اونقد خوردم زمین باید ضربه مغزی میشدم دکتر میگفت معجزه شده 

اینو من قشنگ درک کردم من صلواتی خیریه ها اوقات فراغت کار میکنم اونقد بلا سرم اومد چیزیم نشد یعنی میش ...

اره عزیزم خدا خودش گفته صدقه هفتادهزار بلا رواز آدم دور میکنه ...منم همینطور خیلی بلاها از سرم گذشته چیزیم نشده درواقع با اون تصادفایی که من کردم الان دیگه نبودم...خداروشکر توکل به خودش انشالله که همه امونو از بلاها درامان نگه داره