2777
2789

تا حالا چند بار پیش اومده پسرای خوب و پولدار و با پرستیژ ازم خوششون بیاد اما من به خاطر شرایط زندگیم رد می کنم . خیلی دلم از این دنیا پره کلی بدبختی سرم ریخته . ی پسره انقدر ازم خواهش کرد اشنا بشم باهاش اما قبول نکردم و ردش کردم و الان ی هفته است دارم دق می کنم😭 اگر شرایط خانوادگیتون همه جوره اوکیه که راحت می تونید به ازدواج و زندگی جدید فکر کنید خدارو شکر کنید من که زندگیم تموم شد😭

لگد به بختت نزنن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لگد به بختت نزنن

اتفاقا پسرا هم همینو بهم می گن اما من نمی تونم کل زندگیمو براشون تعریف کنن ذوق ازدواجم دیگه از بین رفته تو من . میدونم ازدواجم کنم دل خوش ندارم 

اتفاقا پسرا هم همینو بهم می گن اما من نمی تونم کل زندگیمو براشون تعریف کنن ذوق ازدواجم دیگه از بین ر ...

پس نکن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️