2777
2789
عنوان

قیمه هام خوب نمیشه کنسرو بگیرم

77 بازدید | 10 پست

قیمه هام اصلا جا نمیفته و بوی اهن میگیره خیلی بد میشه اصلا بی رنگ و لپه ها نپخته با اینکه از شب قبل میذارم بپزه تا فردا ولی اصلا جا نمیفته بنظرتون کنسرو قیمه بگیرم بد مزه هست؟؟قرمه شو گرفتم خوب بود به صرفه هست؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راز خوشمزگی قیمه اینه پیاز رنده ‌شده با روغن زیاد سرخ بشه و برای لعاب بیشتر یکم الو، یکم آرد برنج بهش اضافه کنید 

برای عطرش هم دارچین و زعفرون و پودر لیمو عمانی و خیلیییی کم پودر سیر خیلییی کم اندازه سر قاشق چایخوری

من چون گیاهخوارم از گوشت استفاده نمیکنم و هروقت بدون گوشت درست میکنم میگن مثل نذریا شده 🥲😂🤍

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

چرا بوی خوب نمیده گلم

اول ک پیاز و تفت بده طلایی بشه بعد گوشت ترجیحا گوسفندی

تفت بده با پیاز آب جوش بریز وسطای پخت زعفرون دم کرده ی کم بریز ،لپه رو اضافه کن نیم پز یا حتی پخته ی کامل باشه بهتره 

چون دیگه رب بریزی نمی پزه و سفت میشه درشو بذار آروم آروم بپزه 

آخراش عرق هل و چوب دارچین ومغز لیمو عمانی رو اضافه.کن ،درشو بذار با شعله ی خیلی کم تا جابیفته

دیگه درکنارش سیب زمینی باشه یا بادمجون سرخ کرده سلیقه ای یه

لپه رو جدا توی آب بپز اول نیم ساعت بپزه ابشو بریز بره بعد دوباره بازم با آب بپز کامل بریز داخل خو ...

سری دوم که با اب میپزه با ابش بریزه تو خورشت؟

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...