2777
2789

احتمالا بچه ندارید بچه که بیاد سبک خرج و مخارج تو زندگی کلا عوض میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چن ساله مزدوج شدی بچه داری؟مسافرت ک میری حتما مثل من میری هتل مناسب یا با ماشین خودمون یا اتوبوس خور ...

بچه دارم لباسای مارک دارم میخرم بخدا براش خودمم اباس میخرم مسافرتم خیلی خوبه خدایی بجان بچم پز نمیدم حقیقت میگم

بچه دارم لباسای مارک دارم میخرم بخدا براش خودمم اباس میخرم مسافرتم خیلی خوبه خدایی بجان بچم پز نمیدم ...

پس شوهرت دروغ میگه‌ که ۲۳ می گیره 

احتمالا ۵۰ ۶۰ هست ولی می خواد شما ندونی😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ساند یس هم میخوره کارتن کارتن

بعید نیس. اخه با این شرایط مملکت برا یه فرد مجرد حقوق ۳۰ میلیون زیر خط فقره چه برسه یه خونواده با ۲۳ تومن اونم بقول خودش لباسای مارک مسافرت و خیلی کارای دیگه.مگه میشه؟!!! مگه داریم!

بزرگنمایی نکردی؟ ساکن کدوم شهری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘