2777
2789
عنوان

دختره پشت سرم حرف زده

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 24 پست
خوب شاید شناخت چندانی نداره ازت وقتی محترمانه با وقار رفتار کنی مطمئنا از حرفش پشیمون میشه

من خودم کلا کاری به کار کسی ندارم حتی گاهی میشد پست هایی که درباره موفقیت ها و خوشگذرونیهاش میذاشت رو لایک میکردم و تبریک میگفتم و... نمیدونم چرا اینارو گفته راجع بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دروغ میگه امکان نداره ماهی ۶۰۰ میلیون دربیاره چیکاره مملکته الان تریدر های گندش نمیتونن انقدر دربیارن  اطراف کارمون سه چهارسال پیش نصف دوستای من و فامیلامون رفتن تو کار ترید و ارز دیجیتال و اینا اما درآمدش اصلاااااااااا انقدر نیست  نصف اونایی که رفتن ولش کردن بس ضرره خود داداشمم حتی هنوز تو همین کاره   

من خودم کلا کاری به کار کسی ندارم حتی گاهی میشد پست هایی که درباره موفقیت ها و خوشگذرونیهاش میذاشت ر ...

به دل نگیر بعضی حرفا تو یه سری موقعیت‌ها از روی غرور گفته میشه نه از واقعیت 

اسی دروغ میگه امکان نداره ماهی ۶۰۰ میلیون دربیاره چیکاره مملکته الان تریدر های گندش نمیتونن انقدر در ...

نمیدونم بخدا اصلا دربیاره برام مهم نیست

کاش نمی‌رفت پشت سرم بگه دکتر قلابی🥲

راستی مرسی که اومدی و راهنماییم کردی حس میکنم بعد از تاپیک زدن یکم دلم سبک‌تر شد❤️

نمیدونم رفتار درست چیه ولی من معمولا تو اینجور مواقع رابطه م با طرف کاملا قطع میکنم و به روی خودم نمیارم

ادم باهرکسی که بحث نمیکنه

و اینکه به نظر میرسه ایشون به شما حسودی کرده وگرنه اینو بدون ادمایی که خودشونو موفق تر بدونن هیچ وقت درباره بقیه این نظر نمیدن

ایشون شمارو موفق تر از خودش میدونه و حسادتشو اینجوری داره نشون میده

نمیدونم بخدا اصلا دربیاره برام مهم نیستکاش نمی‌رفت پشت سرم بگه دکتر قلابی🥲راستی مرسی که اومدی و راه ...

تا جایی نسوزه دهنی باز نمیشه کلا ولش کن حسوده دیگه به موفقیتت حسودیش شده چون عملا تریدر هیچ پشتوانه ای نداره چقدر خانوادش زدن تو سرش که این اینجوری گفتی به تو باز خوبه تاپیک زدی حالت بهتر شد