2777
2789
از ما دورن اردبیلن دلم لک زده برای دیدنشون انقدر مهربون هر بار من و میبینه ذوق از چشماش میخونم🥹🫂🫀 ...

منم خونواده شوهرم خداروشکر خیلی خوبن،خودم کم میرمو میام البته هر روز همسرمو میبینما،خونشون کم میرم

پشت من خدا بوده همیشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب. هر وقت دعوتت ميكنن برو. خوبه كه

دو سری سرماخورده بودم دعوتم کردن نرفتم،یبار قبلا یبارم هفته ی پیش،دیگه زنگ نزدن دعوت کنن بعدش،گفتم نکنه هی نمیرم بدشون اومده😑

من خودمم خیلی نمیرم،برا شام و ناهار که تا دعوتم نکنن اصلااا نمیرم ولی برا شب موندن زیاد سخت گیری خاص ...

ببين به اندازه برو. 

نه خيلي ولو باش اونجا نه خيلي چوصي باش كه نري(ببخشيد كه از اين دوتا لفظ استفاده كردم. ميخواستم منظورمو كامل برسونم🌺)

كلا حد وسط باش. رفت و امد اتفاقا دوران عقد خوبه. ادم شناخت بيشتري پيدا ميكنه. اگه قراره بخوابي هم بخواب. شوهرته. ولي مواظب…باش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

دو سری سرماخورده بودم دعوتم کردن نرفتم،یبار قبلا یبارم هفته ی پیش،دیگه زنگ نزدن دعوت کنن بعدش،گفتم ن ...

خب هر سري كه نميري اگه دليلي داره بهشون بگو. 

شايد طفليا از رو محبت هي دعوت ميكنن و دوست دارن كه بري،ولي اگه نري ناراحت بشن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ببين به اندازه برو. نه خيلي ولو باش اونجا نه خيلي چوصي باش كه نري(ببخشيد كه از اين دوتا لفظ استفاده ...

بله دقیقا منم نه شوره شورم نه بی نمک ...دوس ندارم خیلی زیاد برم تو دس پایی بشم

خب هر سري كه نميري اگه دليلي داره بهشون بگو. شايد طفليا از رو محبت هي دعوت ميكنن و دوست دارن كه بري، ...

بله گفتم بهشون،گفتم سرفه میکنم صدام گرفته حس میکنم میخوام سرما بخورم میترسم بیام واگیر کنید

دختر ندارن منم اولین عروس هستم وقتی هم بچه دار شدیم وابسته بچمون شدن برای همین منم میرم میایم خداروش ...

نه آخه گفتین ماهی یبار میرفتین خونشون،من خودمم تک عروسم 

یه هفته کامل یعنی میموندی؟تا در ماه یه هفته اونجا میرفتی؟

ی هفته کامل اونحا بودم

اما الان پشیمونم چون د حال حاظر که عروسی کردیم مجبورم هر روزبرم چون از اولزیاده روی کردم ت حواست باشه

جان منی❤️
ی هفته کامل اونحا بودماما الان پشیمونم چون د حال حاظر که عروسی کردیم مجبورم هر روزبرم چون از اولزیاد ...

من اصلا تا حالا بدون دعوت خونشون نرفتم،شبم که میرم بمونم بعد شام میرم فرداشم بعد صبحونه میام خونه

من اصلا تا حالا بدون دعوت خونشون نرفتم،شبم که میرم بمونم بعد شام میرم فرداشم بعد صبحونه میام خونه

خوب میکنی

من با یه بچه باید ه روز برم ۱ ماهه که میخوام ب همسرم بگم حداقل در هفته که ۷ روزش لونجا تو سر کاری ۲ روزش خونه خودم باشم بخوابم استراحت کنم اما جراتشم نداره نمیدونم چرا و تو این یک ماه و همینطور چند لحظه پیش که داشتم بهش فکر میکردم خیلیییی اذیت میشم انقدر ک سر درد میگیرم

جان منی❤️