2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجردم. 

ولي زنداداشام هر موقع واسه ناهار يا شام دعوت ميكرديم ميومدن. خيلي كم هم خودشون همينجوري مثلا مثل عصر يا بعد از شب ميومدن يه سر. 

يا هم به مناسبت خاصي يا خانوادش ميومدن. 

شب هم خيلي خيييلي كم ميخوابيدن. خانوادشون اجازه نميدادن. 

ولي باهامون سفر ميومدن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بعنوان خواهر بزرگ بهت میگم ماهی یکبار بیشتر نرو شب هم اصلا نمون

خب وقتی دعوتم میکنن شامی ناهاری چیزی چی بگم خب من مادرشوهرم معمولا هفته ای یکی دوبار دعوتم میکنه

پشت من خدا بوده همیشه ...

تو چییی میگی خب؟بدشون نمیاد نمیری؟!!

دختر ندارن منم اولین عروس هستم وقتی هم بچه دار شدیم وابسته بچمون شدن برای همین منم میرم میایم خداروشکر مشکلی نداریم تازه اگر نرم ناراحت میشن

جان منی❤️
خب وقتی دعوتم میکنن شامی ناهاری چیزی چی بگم خب من مادرشوهرم معمولا هفته ای یکی دوبار دعوتم میکنه

هفته ای یکبار برو 

به دعوتش

اون یک روز دیگه رو هم به همسرت بگو که نمی‌خوام مامانت اذیت بشه ، نرو

باور کن یه چیزی میدونم که میگم 

هر چقدر کمتر بری بیشتر عزیز میشی

مجردم. ولي زنداداشام هر موقع واسه ناهار يا شام دعوت ميكرديم ميومدن. خيلي كم هم خودشون همينجوري مثلا ...

من خودمم خیلی نمیرم،برا شام و ناهار که تا دعوتم نکنن اصلااا نمیرم ولی برا شب موندن زیاد سخت گیری خاصی نداریم،الان دوهفته ای هست نرفتم،تازه دعوتم کرده بودن گفتم سرما خوردم یکم نرفتم

هفته ای یکبار برو به دعوتشاون یک روز دیگه رو هم به همسرت بگو که نمی‌خوام مامانت اذیت بشه ، نروباور ک ...

آخه مامانم هی میگه برو یسری بهشون بزن زشته انقد زنگت میزنن تو اصلا یه یادی نمیکنی یه سری نمیزنی،خب آخه نمیخوامم تو دست پایی باشم