2777
2789
خوب میکنیمن با یه بچه باید ه روز برم ۱ ماهه که میخوام ب همسرم بگم حداقل در هفته که ۷ روزش لونجا تو س ...

منظورتو نفهمیدم عزیزم یعنی همچنان ازت توقع دارن همیشه اونجا بری؟شوهرت توقع داره یا خونوادش؟

پشت من خدا بوده همیشه ...

منظورتو نفهمیدم عزیزم یعنی همچنان ازت توقع دارن همیشه اونجا بری؟شوهرت توقع داره یا خونوادش؟

خانوادش توقع دارن و شوهرمم عادت کرده و چونکه تنده میترسم بهش بگم نمیدونم چرا نمیتونم بگم در عوضش دارم خودمو زجر میدم 

امروز که خونه بود چون میدونستن همسرم ۲ ۳ ساعت کار داره میخواد از خونه بره زنگ زدن که بیا خونه ما گفتم نمیتونم بیام گفتن بوه رو بفرست منم فرستادم رفت 

خونمم انقدر بهم ریخته که خدا میدونه چه خبره اینجا اما اصن انقدر اعصابم بهم ریخته که حس ندارم بلند شم اومدم نی نی سایت

عیدا با ی ماشین میریم عید دیدنی عروسیا با ی ماسین میریم با اینکه ۲ تا ماشین جلو خونشونه

عروس بدی نیستم دوست دارن با پسرشون باشن بیان حای منو تنگ نمیکنن اما خوبه که ادم کاهی اوقات با همسرش تنها باشن این وضعیت شده وظیفه ما و برام خسته کننده سده به بار که جدا رفتیم مادرشوهرم گفت که چرا جدا رفتین دنبال ما نیومدین ما جدا اومدیم عروسی؟

انقدر دارم ک برات بگمممم.....

جان منی❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوادش توقع دارن و شوهرمم عادت کرده و چونکه تنده میترسم بهش بگم نمیدونم چرا نمیتونم بگم در عوضش دار ...

این بیشتر مقصر شوهرتم هستا،حالا مادرشوهرتم نفهمه ولی شوهرتم حدو مرز برا زندگیش نذاشته

پشت من خدا بوده همیشه ...