banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5817 عنوان میخوام عکس پیام های خودمو شوهرمو بزارم قضاوت کنید طلاق میخواد📸 1588 بازدید | 77 پست از شنبه برگشتم دوماهه با اینکه گفته طلاق توافقی باز موندم اما دوماه تمام بی محلم میکرد هر روز شهر غریب تا ۱۰ شب تنها بودم خیلی حقارت کشیدم آخرش گفتم تا کی بسمه حالا امروز اینارو برام داده صبور باشید ۷ صحفه اس ببینید خوب جواب دادم و بنظرتون قصدش چیه 1404/09/13 | 00:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goldokhtar1 عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2759 من تاپیک قبلیت و خوندم یادم رفت جواب بدم اون دیگه شما رو نمیخواد حرفاشم بهونس شما ام سعی کنید فراموشش کنید ریپلای نزن نمیخونم
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 2977 من تاپیک قبلیت و خوندم یادم رفت جواب بدم اون دیگه شما رو نمیخواد حرفاشم بهونس شما ام سعی کنید فراموش ... وای منم الان دیدم دلم میخواد شوهرشو خفه کنم استارتر چجوری باهاش موندی؟ غیر قابل تحمله چقدر قدر نشناسه
گلی_کرجی عضویت: 1394/08/30 تعداد پست: 1274 قبلا تاپیکهاتو دیدم نظر دادم اون دیگه تو رو نمیخواد الانم میخواد بهت حس عذاب وجدان بده که مقصر اصلی خودت بودی همه دردش هم پول مهریه س روح و روان خودتو لیش از این بهم نریز دیگه حرمتی هم نمونده خودشم که گفته نمیخواد حقتو بگیر جدا شو