2777
2789
عنوان

کسی اینجا یائسه شده❓️ سوال دارم

72 بازدید | 14 پست

قبل پریود یه حالتهای‌جسمی و روحی مشخصی داریم. تو دوران پریود هم یه مدل دیگه. بعد تموم شدنش هم یه حالتهای دیگه.

تو دوران یائسگی حالات روحی و جسمی بدن شبیه کدوم زمانه؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
مامان من شده شدید گر گرفتگی داشت اعصابشم خراب بود

درد استخوان قبل یائسگی داشت؟ الان چی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو راخدا بگین چند سالگی یایسه میشیم راحت شیم

معلوم نیست راحت میشیم یا دردسرمون بیشتر میشه.

مامان من ١١ ساله شده. هنوز يكم درگيره. يهو گر ميگيره. يه جوريش ميشه. گاهي خلقش تنگ ميشه

من دوست دارم بدونم شرایط جسمی و حالات روحی روانیمون شبیه کدوم دوره میشه 😅

این سری پریود بودم یعنی چیزی نمونده بود دیونه بشم

مال منم با اینکه چندروزه تموم شده رفته اما زانو و مچ پام هنوز درد داره.

پس یعنی بعد یایسگی هم باید عذاب بکشیم

اره. چون هورمونا باز قره قاطي ميشه. ولي بعدش درست ميشه. 

حالا مامان من هنوز درگيرشه. يسريا ممكنه اينجوري نشن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بنظرم شبيه pms ميشهحالا چه عجله ايه اسي😂

یعنی اگه این باشه کار من یکی کلا ساختست 🥲😄