2777
2789

فک نکنم کسی که واقعا همچین درآمدی داشته باشه بیاد همچین تاپیکی بزنه 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلی که۷۷ بود درامدت ، دوتا قبلی هم ۶۰ بودتاپیکاتو میبینم میخندم ۱۰ صفحه تاپیک فقط از حسادتت ب ...

دوستم باباش فوق تخصص قرنیه اس و جراح

۳ سال پیش ۴ میلیارد از عملایی که میکرد درامدش بود

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

خفه شو تاپیکات فیکه   بدبخت گدا گشنه

میای اینجا از آرزوهات میگی بدبخت🤣🤣🤣

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ایکاش سهمیه تاپیکات زودتر تموم بشه 

چقدر بیکاری آخه 😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

عزیزم با توجه به تاپیک های قبلت فک کنم خیلی جدی تراپی لازمی

انقدر پول پول کردی خندم گرفت😂 چیز تازه ایه برات ؟!

طرفای شما که خیلی لارج و گرونه روانکاو پیدا نمیشه ؟

خیلی سطح پایینی خیلی

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
خدا شفات بده فیک خانوم حق الناسه میدونی؟؟

اصلا به گوشش نخورده

یکی تو تاپیک ۷۷ تومن اومده میگه پس من خیلی بدبختم ۱۲ میمونه برام تازه خرجامم میرسونم ، مردم چطوری خرج میکنن با ۷۷ تومن ناراضی ان

بهش گفتم عوضش تو برکت داری که میرسونی اسی نه برکت داره نه شعور اجتماعی !

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

دلم واست میسوزه خدا بهت آرامش بده

عزیزم دوست من متخصصه ماهی ۳ میلیارد درآمدش هست مطب هم از خودشه،گفتم تا یه چندتا تاپیک دیگه درمورد پزشکا بزنی؛خودمم دندون بودم ماهی ۱۰۰ به بالا یا روزی سه ساعت کار