2777
2789
عنوان

کاشکی سن کن ازدواج نمیکردمممم

188 بازدید | 21 پست

خسته شدم از تیکه های مردم و حرفایی که پشت سر خودم و خانوادم زده میشه 

اشتباه کردم‌سن کم ازدواج کردم 

اگه تو سن بالاتر ازدواج کرده بودم و جدا شده بودم هیچکس چیزی نمیگفت ولی الان نه 

فقط دعا میکنم زودتر بگذره من کنکور یه چیزی قبول شم حرف مردم شاید تموم شه 

خوش به حال اونایی که برعکس من تو سن ۲۵ به بالا جدا شدن حداقل مثل من این حرفارو نمیشنون

یا میگن بچه بودی اگه سنت بیشتر یود درست انتخاب میکردی.یا میگن هول بودی.یا میگن تقصیر خودت بوده.یا تو جمع باید کناره بگیرم 

اصلا روم نمیشه برم جایی خدا ازشون نگذره

الان طلاق زیاد شده سن کم و زیاد ندارع 

طرف ما سن بالا بیشتر جدا میشن

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط منم دقیقا مثل توعه

منتهی من یک درصد حرف و حرکاتای مردم برام مهم نیست

این مردم برن باغچه زندگی خودشون بیل بزنن پر مشکله

به فکر پیشرفت و خوشبختی خودت باش

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

عزیزم ربطی به سن نداره اطرافیان و جامعه همیشه زبونشون درازه برای بقیع خصوصا توی طلاق اتفاقا سنت پایی ...

اته کلا ۴ ماه عقد بودم تو عقد هم جدا شدم چیزی هم بینمون نبود باز این حرفا هست

الان طلاق زیاد شده سن کم و زیاد ندارع طرف ما سن بالا بیشتر جدا میشن

فامیلمون ۳۰ ازدواج کرده الانم داره بچه میاره 

میخواد بگه یعنی خیلی خواستگار داشته ولی عاقل بوده و به موقع ازداج کرده برای همین همه جا منو مثال میزنه مسخره میکنه و پشت سرم حرف میزنه 

این فقط یه موردش

فامیلمون ۳۰ ازدواج کرده الانم داره بچه میاره میخواد بگه یعنی خیلی خواستگار داشته ولی عاقل بوده و به ...

بنظرم خونواده هم مقصر بودن،آدم یوقتایی بچس نمیفهمه ولی خونواده باید آگاهش کنه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اته کلا ۴ ماه عقد بودم تو عقد هم جدا شدم چیزی هم بینمون نبود باز این حرفا هست

میفهمم چی میگی عزیزم 

فقط سعی کن شاد و پر انرژی باشی

به خدا که مردم همیشه دهنشون بااازه  راجع به همه چیه بقیه اما زندگی خودشونو گند گرفته و فقط قایم میکنن از بقیه

تو الان در اوج جوانی و زیبایی و سر دروازه  و راه‌هایی هستی که میتونی زندگی خوبی رو برا خودت فراهم کنی اما باید منتسب باشی حرف بقیه باعث این نشه که افسرده بشی یا اعتماد بنفستو از دست بدی که اگه اینطور بشه بقیه زندگیتو باختی اگر اینها آوند سراغت دیگه نمیتونی راههای موفقیت و خوشبختی رو ببینی یا سر راهشون قرار بگیری 

مواظب روح لطیف و شادی درونیت باش اگر به خودت بها بدی در وجود خودت و دیگران هم ارزشمندی اونوقته که هم روپای خودت میاستی هم در ممکنه کیسه‌ای خیلی بهتر از مورد قبلی سراغت بیاد و هم راه موفقیت تحصیلی و شغلی در پیش داشته باشی 

اعتماد بنفس و شادی کلید موفقیت اینو یادت باشه 

بنظرم خونواده هم مقصر بودن،آدم یوقتایی بچس نمیفهمه ولی خونواده باید آگاهش کنه

اخه یه فامیل دیگه داریم ۳۲ سالگی ازدداج کرد و داره جدا میشه ولی همین فامیلمون که راجب من بد میگه راجب اونم بد میگه و میگه خراب بود نتونست زندگیشو مدیریت کنه به خاطر حسودی به من زندگیش رو خراب کزد

اخه یه فامیل دیگه داریم ۳۲ سالگی ازدداج کرد و داره جدا میشه ولی همین فامیلمون که راجب من بد میگه راج ...

کاری به اون شخص ندارم و از آدمای قضاوتگر متنفرررررم،کلی گفتم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻