2777
2789

۴۰ روزه زایمان کردم(دوقلو) یه زایمان پر از دردسر از خونریزی شدید بعدش تا عفونت و سردرد وحشتناک بگیر تا هر عوارضی که فکرش رو بکنید دچار شدم توی این ۴۰ روز خونه پدر و مادرم بودم و کلی اونها رو زحمت دادیم خونه خودم نسبت به پدر و مادرم یک ساعت فاصله اس و رفت و آمد سخته حالا میخوام برگردم خونه خودم اما پدر و مادر میگن نمیتونی از پس دو تا بچه بر بیای بچه ها هم الان تو اوج دوران کولیک و کریه های شبانه بی وقفه هستن. جای من بودید چیکار میکردید؟ همسرم هم دیر وقت میاد خونه و بچه داری بلد نیست شرایط پرستار گرفتن هم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من دوقلو داره 

دو ماه خونه مامانش 

سه ماه خونه مادرشوهر 

وقتی هم رفت خونش خواهر شوهر کوچیکه رو برد 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بنظرم یه سربیاخونت دوسه شب باش نتونستی دوباره بگرد ا

خودمم به همین فکر میکنم ! ولی همهههه میگن نمیتونی تو دلم خالی میشه من ده ماهه مزاحم خانواده ام هستم تو این گرونی واقعا خجالت زده شونم😒

یمدت مامانت بره تا از اب وگل دربیانکلا دوقلو سخته و باید خودتو وفق بدیو الا باید تا دو سال پهلو ماما ...

علاوه بر اینکه زندگی مشترک خودم دچار اختلال شده به احتمال زیاد زناشویی پدر و مادرم رو هم گند زدم 😔