2777
2789

یادتون نره دعام کنید

ببینید ۴تا شمع از طرف ام البنین برا ۴تا پسرش روشن کنید

بعدش بانو رو ب خدا پسراش قسم بدین ک پیش خدا واسطه شه ب حاجتتون برسین

ک درحقتون دعاکنه گناهایی ک باعث میشن ب حاجتتون نرسین بخشیده شه

بعدتاموقعی ک شمع ها کامل اب میشه

همش دعاکنیذ

همیشه هم قبل دعاکردن دستتونو ببرین ب آسمون‌ پنج بار بار بگین یارب بعد ی صلوات بفرستین برا ظهورو سلامتی امام زمان دعاکنین یعدخواستتونوازخدا بخواین بعد دراخر صلوات بفرستین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما خودتون نتیجه دیدید؟ 

برای یک امتحان تحصیلی هم جواب میده برای یکی از آشنا ها میخوان بنده خدا خیلی تحت فشاره دعاش کنید لطفا

بعد اینی که شما می‌گویید زمان خاصی نداره تو خونه باشه یعد اینکه شمع ها ذوب شدن چیکارشون کنه؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

میشه ختم خیلی خیلی خوب برای ازدواج خوب بگینویکی هم برای کار

بدون حرف زدن یاخوردن چیزی رو به قبله ۵۱۱۰ذکریاخالق رو بخون بعدش برو سجده برا سرکار رفتنت دعاکن

یا چله  سوره‌واقعه بگیر

برا ازدواج هم ۶۰سوره یاسین برا سیدحمزه شهدا بخون

مثلا روزی ۶تا بخون تا ۱۰ روز

یا روزی یکی

فقط هرروز بخونیا

شما خودتون نتیجه دیدید؟ برای یک امتحان تحصیلی هم جواب میده برای یکی از آشنا ها میخوان بنده خدا خیلی ...

من چون برا حاجتام همزمان کلی دعاچله این چیزا انجام میدم نمیدونم دقیق کدوم‌جواب میده

ولی ی شب بعدکلی دعا ک جواب نگرفتم تواینستا ی پست درمورد این نذر دیدم

چون شمعی ک داشتم کم یود ۱شمع از طرف ام البنین یرا ۴پسرش روشن کردم ب حاجتم رسیدم

ی باردیگ هم باز ب حاجتم رسیدم

بدون حرف زدن یاخوردن چیزی رو به قبله ۵۱۱۰ذکریاخالق رو بخون بعدش برو سجده برا سرکار رفتنت دعاکنیا چله ...

یا خالقُ درسته یا  یال خالق  

یس امتحان. میکنم. نتیجشو بهتون. میگم

مرسی عزیزم دعاتون میکنمم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

من چون برا حاجتام همزمان کلی دعاچله این چیزا انجام میدم نمیدونم دقیق کدوم‌جواب میدهولی ی شب بعدکلی د ...

الهی شکر که جواب گرفتید 

مثلا چه زمانی انجامش دادید فقط شمع روشن کردید اون ذکر رو گفتید همینممنونم از صبرتون که به سوال هام جواب میدید عزیزم🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦