2777
2789

سلام ممنون میشم خانمایی که توی خونه کارخانگی انجام میدن بیان بگن چه کارایی میکنن تا منم ایده بگیرم معمولا کارای کاربردی براخانمها ارایشگری و خیاطی ونمد سازیه اما منظورم ایده های بیشتره هرکاری که بنظرتون سود داره و درامدش خوبه ممنون میشم بگید

از سوپری که خرید میکنم یه کیکای ساده داره که تو ظرف یه بار مصرف در داره.میگه یه خانوم درست میکنه میاره.قیمتش هفت تومنه.به نظرم سود آوره.یا حتی قبلا ساندویچ نون پنیر گردو تو سوپری دیده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا حتی تو خیابون شیخ بهایی به خانومی دم صندوق ماشینش ساندویچ کتلت میفروشه.با سبزی و گوجه.من با اینکه ...

خوب اینا ایدهای عالی هستن اگه ادم واقعا بخواد برا درامد بزنه بیرون از خونه یا مثلا اش فصلی هست دیگه تابستونا نمیشه زیاد خورد.من دنبال یه ایده هستم که تو خونه انجام بدم بعد یجا بدم یکی بیرون بفروشه

چجوری نمونه داری؟؟؟کار دیگه ای خم هست بنظرتون

دوست خواهرم کانال زده ( عکس غذا های دیگرانو میزاره پیجش میگه خودم درست کردم سفارش میگیره، ولی چیزی تحویل میده اونقدرم شبیه عکسه نیست یا خیلی تزئینات خاصی نداره) هر دسرشم خدا تومن میفروشه، اگرم ازش ایراد بگیری میگه همینه که هست، کلیم مشتری داره از همین راه 

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗
 دوست خواهرم کانال زده ( عکس غذا های دیگرانو میزاره پیجش میگه خودم درست کردم سفارش میگیره، ولی ...

چه غذاهایی مثلا ؟؟فست فود یا همه چی اینجوری که نامردیه بنظرم باید ادم روراست باشه