2777
2789
خدا به مادرت صبر بده خیلی سخته من این روزا رو گذراندم به سر خودمم اومده شوهرم بهم خیانت کرد هیچ کس ن ...

وای قلبممم😭😭😭قیاقه و مظلومی مادرم اتیشم میزنه امشب من چطوری صبح بشع

برا منم پیش امده پیام بابامم خوندم گفتم خالت نمیکشی مامانمم فهمید به مامانم گفت میخایی بری برو دوست ...

این حرفا اشنا بود برام خیلی 💔

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه عمت خونه خراب بشه تا طعمشو بچشه

شوهرشو از دست داد روهمین کاراش الانم‌پسر خودش ک‌مث برادرمه لو داد ک رقتن جایی نمیدونن بقیه باهم بودن اونا

شبی ک من فهمیدم صبح نشد 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

نزار بفهمه که نابود میشه عزیزم می‌دونم درکت میکنم کاریه که شده آروم باش و ب خودت مسلت باش باید خیلی قوی باشی خیلی

سکوت سرشار از ناگفته هاست
این حرفا اشنا بود برام خیلی 💔

شوهرتون بهتون گفت؟

💔💔 با اینکه میل باطنیم دوست داره ازدوج کنم ولی با این رفتار بابام  و خیلب رفتارهای دیگه میخام تا ابد مجرد بمونم 

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

شوهرتون بهتون گفت؟💔💔 با اینکه میل باطنیم دوست داره ازدوج کنم ولی با این رفتار بابام و خیلب رفتاره ...

نه اصلا شوهرم نقطه مقابل بابامه فرق میکنه

نترس خدا انشالله بخت خوبی نصیبت میکنه 

از بابام زیاد شنیدم این حرفارو

نه اصلا شوهرم نقطه مقابل بابامه فرق میکنهنترس خدا انشالله بخت خوبی نصیبت میکنه از بابام زیاد شنیدم ا ...

خداروشکر 

ایشالله خوشبخت باشی همیشه

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

قطعا ک مادرت باخبره ولی مجبوره بخاطره بچه هاش  خودشو بزنه به بی خبریه بهتره پیش مادرت چیزی نگی چون اگه بدونه تو خبر داری ممکنه زندگیتون خراب بشه  . هر حرکتی کنی ب ضرر خودتو مامانت تموم میشه پس بیشتر فک کن نذار حال بدت باعث تصمیم اشتباه بشه. 

متاسفم عزیزم درکت میکنم

منم تو ۶سالگی شاهد خیانت پدرم بودم مادرم باردار بود سر داداشم.

من به مادرم گفتم چون با سن کمم میدونستم چیز بدیه

و بعد از اون هم وقتی بزرگتر شدم تا الانکه ۲۱ سالمه شاهد هرز چرخیدن چشمای بابام بودم نه تنها من مامانم و خواهرم و بردارمم واقعا تو عذابیم با رفتاراش مرد ۵۰ ساله فک کرده هنوز ۲۰ سالشه بقیه جذبش بشن قیافه هم نداره💔

🎀