2789

هروقت جایی بره اصلا زنگ نمیزنه همش من باید بزنم حتی ی پیامم نداده مگه خودم بدم جواب بده ..الانم گوشیش نمیگرفت زنگ داذاشش زدم گفت همینجا دراز کشیده حتی نکرد برگرده زنگ بزنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخشید استاتر خواهرای گل میشه تایپیک آخرمو گزارس بزنید لطفا 🙏🙏🙏

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

زنگ نزن بابا بیکاری

دلم طاقت نمیاره مسیر دور رفته .میخوام ببینم انجام شد کارش کی میاد ..ی پیامم نمیده ..اگ تفریحی رفته بود اصلا زنگش نمیزدم برمیگشت هم محل نمیزاشتم دقش بگیره

دلم طاقت نمیاره مسیر دور رفته .میخوام ببینم انجام شد کارش کی میاد ..ی پیامم نمیده ..اگ تفریحی رفته ب ...

چه چرته شوهرت اومد خونه جرش بده

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

چه چرته شوهرت اومد خونه جرش بده

چی بگم بهش خودش باید بفهمه ..پیام دادم ی زنگ خونه نمیزنی حداقل با بچه حرف بزنی ..خودم زنگ بزنم پیام بدم سریع جواب میده .دلم میخواست خودش زنگ بزنه