2777
2789

من هم ناراحتی قلبی دارم، و بله متاهلم... چرا نباید ازدواج می‌کردم..

شما چه بیماری داری؟ چندسالته عزیزم؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون میدونه؟ قبل ازدواج گفتین ؟

بله عزیزم، من چون بیماریم شدیده زمانی که دوست بودیم بهش گفتم 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

دارو استفاده میکنی ؟ تحت نظر دکتری؟

بله عزیزم، چندمدل داروی قلبی و ریوی، اسپری... مدام دکتر و آزمایش 

شما بیماریت چیه عزیزم؟ 

یه کلیه دارم تحت نظر دکترم فعلا دارو نمیخورم

الهی شکر که کار به دارو نرسیده 

چه مسئله‌ای داره تک کلیه بودن که بابتش نباید ازدواج کنی؟ 

این همه آدم هستن دوتا کلیه دارن که هیچ کدوم کار نمی‌کنه و دیالیز می‌شن یا تو صف پیوند هستن...

الهی شکر شما بدنت داره هندل می‌کنه و نیاز به دارو هم حتی نداری؛ چرا ناراحتی بابت ازدواج؟

الهی شکر که کار به دارو نرسیده چه مسئله‌ای داره تک کلیه بودن که بابتش نباید ازدواج کنی؟ این همه آدم ...

فعلا نداره خب به هرکی میگم میره تصمیم گرفتم نگم حالا هر چی میخواد بشه

فعلا نداره خب به هرکی میگم میره تصمیم گرفتم نگم حالا هر چی میخواد بشه

ازدواجی که با پنهان‌کاری شروع بشه در طول مدت اذیتت می‌کنه 

این دلیلی نیست که کسی بره... شاید جدی نبودن روی ازدواج یا خانوادشون مانع شدن 

خب چکار کنم قبول نمیکنن خیلیی تنهام

جلسه اول نگو، چندبار برید و بیاید و بعد به حالت راز بگو که مثلا دوست نداری خانواده‌ها بفهمن 

دعا کن برام انشالله منم بتونم ازدواج کنم با این شرایطم

ان شاءالله عزیزم

هیچ مشکل عجیبی نداری که نتونی ❤️