2777
2789
عنوان

ب نظرتون اگه دخترا میرفتن خواستگاری پسرا شرایطشون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 38 پست
با همدیگه دعوا میکردن سر پسرا ...معمولا معیار دخترا یکیه پسرا پراکنده تر انتخاب میکنندخترا همه اون ب ...

خوب بود😂پولداره با۳تا زن میگفت من خاستگار دارم🤣🤣

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی امیر هستی

امیرا چجورین مگه؟🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

شرط اول و آخرشون این بود: بعد از ازدواج دیگه فرقی با بته ای نداری که از زمین و خودرو به عمل اومده، خ ...

چرا

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

گردن نگیر😂

نه ازوناشم نبودم، کلا بیخیال ازدواج میشدم تاخودم بخوام برم پیشنهاد بدم به این پسرا ایش ایش😂

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

من که هر هفته ی جا بودم

منهای اون هفته که پریودم و بی اعصاب 🤣

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

شرط اول و آخر دخترا این بود: بعد از ازدواج دیگه فرقی با بته ای نداری که از زمین و خودرو به عمل اومده ...

وای بیچاره بودیما

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

میتونی واسطه بفرستی. بهش نگن تو گفتی همینجوری تورو معرفی کنه

مثلا بهش بگن این دختره خوبه برو بهش پیشنهاد بده؟😂 بازم ضایست میدونی چون تو محیط کارم هست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

این سوال رو خود دخترا باید جواب بدن 🤣

حتی تصورش هم برام قابل هضم نیست 🤣🤣🤣

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

من فک میکنم همونطور محفوظ به حیا میموندم 😂

تغییری ایجاد نمیشد

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥