2777
2789

هفته پیش خالم اومد برای دو روز بچه کوچیک چند ماهش رو گذاشت پیش من با مامانم رفتن یه شهر دیگه 

بابام سرکار بود منم دیدم نمیتونم تنهایی نگه دارم زنگ زدم شرکت خدماتی که یه بلاگر معرفی کرده بود که یکی رو بفرستن 

خانمه اومد خونمون بچه خالم رو نگه داره من به کارا برسم

دراز کشید کنار بچه پتو بچه رو کشید رو خودش گرفت تخت خوابید چند بار صداش زدم دیدم خوابش سنگینه منم با صدای سشوار بچه رو خوابوندم پا شدم برای جفتشون عصرونه درست کردم تو کل این مدت خانومه خواب بود 

اومدم بچه رو شیر دادم خانمه رو هم بیدار کردم عصرونش رو دادم پولشو گرفت رفت خونشون 😶🫠

وقتی بابام اومد خونه اون بازم خواب بود رفتنی بابام بهش گفت خسته نباشی اونم برگشت گفت خسته که همیشه هستم ولی خدا قوتتتتت😐😶

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

وا این چه مدلشه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا نتونستم حتی به مامانم بگم

همون عصر که بیدارش کردی پولشو تا اون تایم میدادی میگفتی ممنون دیگه نیازی بهتون نداریم🥴

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

همون عصر که بیدارش کردی پولشو تا اون تایم میدادی میگفتی ممنون دیگه نیازی بهتون نداریم🥴

پولو زده بودم به شماره کارت شرکت

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بااین حال بیدارشم نکردی وتازه پولم بهش دادی؟؟؟چقدگرفت حالا؟

خیلیی سنگین خوابیده بود دیگه منم بیخیال شدم 

ساعتی ۲۰۰ بود انگار بعد گفت روزانه ۵۰۰ 

منم ۵۰۰ ریختم

پولو زده بودم به شماره کارت شرکت

پس حتما بهشون اطلاع بده☹️ احتمالا بار اولش نبوده واسش عادی بوده

خیلیی سنگین خوابیده بود دیگه منم بیخیال شدم ساعتی ۲۰۰ بود انگار بعد گفت روزانه ۵۰۰ منم ۵۰۰ ریختم

۵۰۰هم زیاده والامگه به بچه رسیدگی کردکه بهش دادی؟تازه من به فکرکمکی بودم که بیارم برای خودم ماهی کارکنه بااین حرفایی که میگی والاخودم کارکنم صدشرف داره تابرم یه زن بیارم بگیره بخوابه بخوره پولم بگیره ازم