2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله من قبلا گم کردم ولی هیچوقت پیدا نشد از فکرت بیرونش کن ، جالبه میدونستی اگه شخصی اونو پیدا بکنه محض احتیاط یک سال نگه داره صاحبش پیدا نشه میتونه اونو برداره واسه خودش

همه ی طلاهامو حتی حلقه ازدواجمو فروختم واس خونه،تنها چیزی که نگه داشتم یه پشت حلقه داشتم که خیلی خیلی ظریف بود اونو یادگاری نگه داشتم اما گمش کردم چند روز بعد،تنها دفعه ای بود که طلا گم کردم،قیمت انچنانی نداشت اما تنها یادیگاریم بود که میخواستم نگه دارم

۵  سال پیش آویز گردنبند  دخترم گم شد هنوز چشمم دنبالشه .

دیگه نمیخوامش فقط بدونم چطوری گم شد 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بله من قبلا گم کردم ولی هیچوقت پیدا نشد از فکرت بیرونش کن ، جالبه میدونستی اگه شخصی اونو پیدا بکنه م ...

تو کیف مدارکم بود طلارو برداشتن مدارکو پرت کردن یه گوشه بنفر دیگه کیف مدارکو پیدا کرد برش گردومد بهم طلارو نفر اول دزدید🥲

هرچه دادم به اوحلالش باد

تااااا دلت بخواااد.شل دست تر از من وجود نداره🤣

رفته بودم عکسبرداری از فکم و گوشواره هامو گذاشته بودم لای دستمال و گذاشتم تو کیفم ،بعد از چند روز دستماله رو انداختم تو سطل😶😶😶😶

رفته بودم کنار رودخونه دستامو کردم تو آب و بخاطر شدت آب انشگتره از دستم دراومد و نفهمیدم. 

تو حموم هم یکی از گوشواره هام رفت تو چاه