2777
2789

تو ی شهر و دور از خانواده ات غریب بودن تلخ ترین تجربه ای که میتونی داشته باشی ، دختری که چهارچوب داشته باشه و نخواد تن به هر کار و رابطه ای بده محکوم به تلخ ترین و بیشترین تنهایی هاست و من این رو با عمق وجودم چشیدم همیشه از خدا میخواستم منو با غربت تنهایی امتحان نکنه غم اینکه الان هیچ کس رو ندارم که بهش تکیه کنم که وقتی هست بهم احساس امنیت بده که بگم خدایا شکرت بابت این ادم همیشه رو دلم هست. 

من از ادما میترسم خدایا خودت مراقبم باش

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اومدم بگم منم ده سال قبل تو شهر غریب تو خوابگاه ...اون غروب تعطیلاتی ک مجبور بودم بمونم اونجا و همه ی بچه ها با دوس پسرشون میرفتن دور دور ...منم کلی گریه کردم از بی کسی و تنهایی ...چون واسه خودم چهارچوب داشتم که پاک بمونم و با هر کسی نپرم...و الان اون روزای سخت خاطرش فقط موند و موفق شدم ...توام پاک بمون خدا ب موقعش کمکت میکنه مطمئن باش 

بیاین باهم مهربون باشیم
فقط اومدم بگم منم ده سال قبل تو شهر غریب تو خوابگاه ...اون غروب تعطیلاتی ک مجبور بودم بمونم اونجا و ...

😭😭😭😭😭 دلم میخواد قد چند سال گریه کنم 

من دیگه نمیکشم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خدا هست امام زمان هست امام حسین هست تنها نیستی🩷🥰

کاش میشد ی زیارت برم کربلا

اینقدر خوشی و خنده با محرم خودت درآینده در انتظارته که همه ی این سختیای الانتو میشوره میبره

تونستی یه لبتاب بخر فیلم ببین حواست پرت بشه ...زمان ما نبود امکانات ...زمان شما ک هست

بیاین باهم مهربون باشیم
اینقدر خوشی و خنده با محرم خودت درآینده در انتظارته که همه ی این سختیای الانتو میشوره میبره

تاپیک آخرت شوهرت چی گفت؟