ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اخه منم سه دوره استفاده کردم هرماه نهایت دوکیلو کم شدم هیچی ام نمیخوردم تحرکم داشتم البته من اضافه وزن ندارم فقط خاستم لاغرتربشم .رنگ پودر من سفیده چند روز اول بیخوابی وخشکی دهن وتشنگی داشتم انرژی هم میده
اخه منم سه دوره استفاده کردم هرماه نهایت دوکیلو کم شدم هیچی ام نمیخوردم تحرکم داشتم البته من اضافه و ...
جدی؟چراانقدر مقاومت داشته بدنت؟ خیلی سیر میکنه ادمو انرژیم میره بالا دیگه باید کم شی خب ..شاید رعایت نمیکردی مثلا من شیرینی وکربوهیدرات نمیخورم ..نهار کم خوردم شام نخوردم
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
ن دوستم چون خورده بود سراون اعتماد کردم الان دو سه روزه هم خودم هم شوهرم خوردیم حالت عجیب غریبی نداد بهمون ک بگم حس کنم مواد مخدره نه ..اشتهارو کم میکنه و سوخت وساز روزیاد
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.