2777
2789
خب بگو کدوم شهر شاید بودیم 😄

کدوم شهری شما

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه منم سه دوره استفاده کردم هرماه نهایت دوکیلو کم شدم هیچی ام نمیخوردم تحرکم داشتم البته من اضافه وزن ندارم فقط خاستم لاغرتربشم .رنگ پودر من سفیده چند روز اول بیخوابی وخشکی دهن وتشنگی داشتم انرژی هم میده

خب بگو کدوم شهر شاید بودیم 😄

آدرسشو نمیدم عزیزم شاید مشکل بوجود بیاد واسش من اطلاعاتی ندارم راجبش ک قانونیه فروش اینا تومغازه هاشون یانه کسب وکار طرفو کساد نکنم 😄

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مطمعن باش من جونمو از سرراه نیاوردم خون شما مگه رنگینتره 😂دوستم دوسال پیش خورده یه دوره چن سال نخو ...

نه گلم سو تفاهم نشه قصد جسارت نداشتم من شوهرم خریدام و میکنه خیلی وسواس داره تا حالا هرچی گفتم قرص لاغری بگیر نگرفته میگه معتاد میشی

اخه منم سه دوره استفاده کردم هرماه نهایت دوکیلو کم شدم هیچی ام نمیخوردم تحرکم داشتم البته من اضافه و ...

جدی؟چراانقدر مقاومت داشته بدنت؟  خیلی سیر میکنه ادمو انرژیم میره بالا دیگه باید کم شی خب ..شاید رعایت نمیکردی مثلا من شیرینی وکربوهیدرات نمیخورم ..نهار کم خوردم شام  نخوردم 

اخه منم سه دوره استفاده کردم هرماه نهایت دوکیلو کم شدم هیچی ام نمیخوردم تحرکم داشتم البته من اضافه و ...

چن کیلویی؟برگشت نداشت اونایی ک کم کردی؟

اگ گلوریا روت اثر نداره بجای روزی یکی بایدروزی  دوتا بخوری 

ویااینکه آلفااسلیم بگیری..من اینارو از بلاگرا یادگرفتم والا لنتیا همه لاغر کردن بتهمین قرص 

جدی؟چراانقدر مقاومت داشته بدنت؟ خیلی سیر میکنه ادمو انرژیم میره بالا دیگه باید کم شی خب ..شاید رعای ...

منم نمیخوردم من کل هفته رژیم اب میگیرم فقط دو روز در هفته میخورم اونم در حد دولقمه نه بیشتر😔

شما قدووزنتون چنده

نه گلم سو تفاهم نشه قصد جسارت نداشتم من شوهرم خریدام و میکنه خیلی وسواس داره تا حالا هرچی گفتم قرص ل ...

عزیزدلی شوخی میکنم

قرص لاغریو خودت بگیر خب یاازپیج یا جایی ک مکملای ورزشی میفروشن..

ن دوستم چون خورده بود سراون اعتماد کردم الان دو سه روزه هم خودم هم شوهرم خوردیم  حالت عجیب غریبی نداد بهمون ک بگم حس کنم مواد مخدره نه ..اشتهارو کم میکنه و سوخت وساز روزیاد

منم نمیخوردم من کل هفته رژیم اب میگیرم فقط دو روز در هفته میخورم اونم در حد دولقمه نه بیشتر😔شما قدو ...

عززیزم

رژیم آب خب چیه اخه رطوبت بدنت میره بالا بجای اون رژیم پروتیین بگیر صبح دوتاتخم مرغ ابپز بدون نون  نهار سینه مرغ یاتن ماهی بدون برنج بایه لقمه نون و شام ماست وخیار وشوید یاماست و کدوسبز ابپز  ونعنا فلان 

منم نمیخوردم من کل هفته رژیم اب میگیرم فقط دو روز در هفته میخورم اونم در حد دولقمه نه بیشتر😔شما قدو ...

قدم ۱۷۰ وزنم ۷۶ و۵۰۰ بود الان نصف شب وزن کردم  وزنم ۷۹ بود وقتی شروع کردم  قرص رو تودوروز انقدر کم کردم.. انقدر سرم شلدغه بابچه ک یه دقیقه نمیشینم ...

هدفم اینه به ۶۰ یا ۵۵ برسم  امروز صبحونه  ی قاشق عسل وشام نخوردم  نهارمم ی کفگیر برنج ی ملاقه قیمه کل وعدم همین بود امروز

چندی شما

درحال حاظر قد۱۶۱ وزن ۵۱

واااشوخی میکنی ؟خوبه ک وزنت

الفا که اصلا یه گرمم کم نکردم چاقترم شدم باهاش

عهه گلوریا قویتره؟