2777
2789
چه خوب ،من سی گل بوستان میخوردم ۳کیلو کم کردم باز برگشتم

ن اینو بگیر بنظرم دوسه تادونه بگیر اگ خوب بود بگیر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دونه ای گرفتم چنتا خوردم تاالان چیزی حس نکردم ک مثلا دهنم خشک شه یا توهم وفلان ...فقط انگار اشتهامو ...

الان چیزی حس نمیکنی مثلا یک ماه بندازی بعد قرص و قطع کنی اونوقت خودشو نشون میده جانم

شیش کیلو تو یه دوره نه برگشت همش

واس چی برگشت؟

رعشه اش واس چی بود دکتر رفت ؟ ۶ کیلو خیلی کم کم کرده که... بنظرمن خاهرت قندش میوفتاده روقوطیش زده فشار پایین وقندخون پایین  ک نخورن واینکه چیز شیرین مصرف بشع... مثلا من فشارم پایینه همیشه ولی این فشارمو پایینتر نیاورد ..اما شیره انگور وتوت ریختم امروزدوبار تواب مث شربت  خوردم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

از کجارفتی چند

عطاری

دونه ای ۳۵ 

کلش ۹۸۰ تومنه 

من ۵ تاگرفتم ببینم چجوریه 

فعلا دوروز خوردم 

همه عطاری ها که ندارن ☹️

بیاجاخونه ما خخخ عطاریای کنار باشگاه برو یا جاهایی که مکملای ورزشی وقرصای لاغری میفروشن 

الان چیزی حس نمیکنی مثلا یک ماه بندازی بعد قرص و قطع کنی اونوقت خودشو نشون میده جانم

دوستم خورده چن ماه میگه اصلا چیزی نداشت لاغر کرد خیلی میگه الانم ببینم ۴ ۵ کیلو میره رووزنم سالی یبار باز یه هفته میخورم اوکی میشه وزنم

عزیزم رنگ پودر داخل کپسولت چه رنگیه؟

چطور مگ؟

عزیزم رنگ پودر داخل کپسولت چه رنگیه؟

توشو باز نکردم ولی کپسولش مشکیه و عکس ماه وستاره اس 

کجا هست این عطاری؟

مگ همشریم اخه؟

شما برو جایی که محصولات ومکمل ورزشی میفروشن بگیر یاازپیج

اگ اثر کرد و خدایی نکرده اتفاقی نیوفتاد ب منم بگو مصرف کنم

مطمعن باش من جونمو از سرراه نیاوردم خون شما مگه رنگینتره 😂

دوستم دوسال پیش خورده یه دوره  چن سال نخورده باز امسال ۴ کیلو وزنش زیاد بود خورد..بدون هیچ عارضه ای سالمه مشالا