2777
2789
وزنت خوبه.. ۳ دوره مصرف کردی عوارضی ک روت نداشت ؟ چقدر جو میدن ی عده الان ینفر گفت خاخرم رعشه گرفته ...

نه عزیزم عوارضی نداشتم تابحال هربارم یکی دوهفته فاصله افتاده ولی حال خرابی وبیحالی واینا نداشتم ولی خب امفتامین دارن 

نه عزیزم عوارضی نداشتم تابحال هربارم یکی دوهفته فاصله افتاده ولی حال خرابی وبیحالی واینا نداشتم ولی ...

ینی هییچ عوارضی نداشت ؟بعد قطعش  بیحال نشدی ک نه؟

ازکجامیدونی امفتامین داره 

پس چرا حال عجیبی نمیده ب ادم مثل خشکی دهن و چمیدونم توهم و..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی هییچ عوارضی نداشت ؟بعد قطعش بیحال نشدی ک نه؟ازکجامیدونی امفتامین داره پس چرا حال عجیبی نمیده ب ...

من هربار که شروع کردم مصرف تا چند روز بشدت دهنم خشک وحتی زخم میشد بطری بطری اب میخوردم ولی بدترخشک میشد وتشنه تر وبشدت پرحرف میشم و شاد .همه میگن خیلی لاغرشدی سایزم کم شده ولی وزن یک دو کیلو فقط

من هربار که شروع کردم مصرف تا چند روز بشدت دهنم خشک وحتی زخم میشد بطری بطری اب میخوردم ولی بدترخشک م ...

عهه ن من خشک نمیشه دهنم فقط انرژی وپرحرفیش عالیه خخخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من هربار که شروع کردم مصرف تا چند روز بشدت دهنم خشک وحتی زخم میشد بطری بطری اب میخوردم ولی بدترخشک م ...

هورمونات بهم نخورد؟بیخاب نشدی؟امروزخوردی؟

ازکجامیخری

چون اب زیاد نخوردی

امروز اشتباهی دوتاقرص خورده بودم خیلی ترسیدم.. قهوه خوردم‌ک اثرش کمتر کنه

بنظرت قهوه وچایی اثرس کم میکنه ن ؟توپریودی ام نباید خورد؟هرچی میدونی بگو ناشتامیخوری یابعدصبونه

نه قهوه وکافئین نخور برعکس عوارصشوبیشترمیکنه

جدددی؟

تاثیرش بیشتر میشه؟؟

اب زیادبخور هرچی بیشتراب بخوری بیشترمیسوزونی یه بطری بزار کنارت هردقیفه بخور

یچیزی تاحالاکمردرد یا گردن دردبااین قرص نداشتی؟

من اب کم میخوردم از دیروز کمردرد دارم زدم تواینترنت چیزای جالبی ننوشته بود