2777
2789
عنوان

بدترین سوتی ای که دادین چی بوده؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4433 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا استارتر شما هم همونی نیستید ک تو مدرسه گوزن رو چیز دیگه خوندید؟!😆😆😆😆

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
ببخش استارتر بچه ها خاهش میکنم واس اخرین تاپیکم گزارش بزنین

نه نه نمیشه،متاسفم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

خواهر شوهرم به جاي مشكل جسمي گفت مشكل جنسي داشتم 😂😂😂😂😂😂اصلا به روي خودشون نياوردن برا اونا بد نيست كه اين چي گفت☹️

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

عزيزم بچه هاي اين سايت همه عروساي خوشگل و خوش تيپ و هنرمندو لاكچرين ك گير مادرشوهر خواهرشور فولاد زره افتادن مگه ميشه سوتي بدن😐😶😂🤣

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒

دانشجوی قم بودم یکی از پسرای دانشگاه بهم گفت فهمیدی آب قم شیرین شده منم اشتباه شنیدم گفتم یعنی چی آبتون شیرین شده(فکر مردم میگه آبمون شیرین شده)

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

منم یبار تو خونه مادرشوهرم بودیم مادر شوهرم موقع نماز گفت وضو بگیر چادر بدم نمازتو بخونی منم یهو گفتم وضو نمیخواد گفت چرا گفتم غسل جنابت کردم بعدش فهمیدم چه سوتی بدی دادم 

تا خدا با من است زمانه با من است .

با یکی از اشنا ها داشتیم صحبت میکردیم اومدم بگم تو که میدونی دستشوییمون تو حیاط گفتم تو که میدونی حیاطمون تو دستشوییه😂😂😂😂

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....